ΕΛΛΑΔΑ

Κύζας: "Πριν το Ατρόμητος-ΑΕΚ με πήρε κάποιος που συστήθηκε ως Μελισσανίδης"

Κύζας: "Πριν το Ατρόμητος-ΑΕΚ με πήρε κάποιος που συστήθηκε ως Μελισσανίδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έγγραφη αναφορά στην ΚΕΔ έστειλε ο διαιτητής, Γιώργος Κύζας και σε αυτή αναφέρει πως δέχτηκε τηλεφώνημα πριν το Ατρόμητος-ΑΕΚ από κάποιον που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο διαιτητής, Γιώργος Κύζας, έστειλε έγγραφη αναφορά στην ΚΕΔ και σε αυτή αναφέρει πως δέχτηκε παρενοχλητικό τηλεφώνημα πριν το Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι από κάποιον που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με το "Goal", όπως καταγγέλλει ο κ. Κύζας, ο φερόμενος ως "Μελισσανίδης" τού είπε ότι γνωρίζει πως είναι καλός διαιτητής, ότι ξέρει με ποιους έχει συναναστροφές και με ποιο τρόπο έγινε διεθνής διαιτητής, ενώ ανέφερε ακόμα ότι ο άνθρωπος που του τηλεφώνησε, σημείωσε πως το επόμενο διάστημα θα αλλάξουν τα πράγματα στη διαιτησία και θα έπρεπε να παίξει 50-50, αν ήθελε να μείνει στους πίνακες.

Ο ίδιος ο ρέφερι απάντησε σε αυτόν που ήταν στην άλλη γραμμή ότι δεν γνώριζε αν ήταν όντως ο εν τοις πράγμασι πρόεδρος της Ένωσης και του ζήτησε διευκρινίσεις για τα λεγόμενα του, διότι δεν είχε μιλήσει ποτέ μαζί του στο παρελθόν. Στη συνέχεια, ο Κύζας ενημέρωσε τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη της ΚΕΔ για να ενημερώσει εκείνος τους ανθρώπους της ΕΠΟ για ό,τι συνέβη.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο αριθμός του τηλεφώνου δεν παραπέμπει σε αριθμό που να σχετίζεται με κάποια από τις εταιρείες, τα γραφεία ή πρόσωπα που σχετίζονται με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Όπως ανέφερε ο κ. Κύζας, η συνομιλία διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ