ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός διαιτητή στον τελικό πρωταθλήματος δικηγόρων!

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Απίστευτο και όμως... ελληνικό: στον τελικό του πρωταθλήματος δικηγορικών συλλόγων μετά το τέλος του αγώνα, ο διαιτητής της αναμέτρησης δέχθηκε επίθεση για ένα πέναλτι που καταλόγισε στο 85' της αναμέτρησης.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τη Κυριακή το βράδυ, διεξήχθη στο ΔΑΚ Κοζάνης ο 34ος τελικός του πρωταθλήματος δικηγορικών συλλόγων.

Μετά την ολοκλήρωση του και τη νίκη της ομάδας "Αρμα" του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης εις βάρος του "Σόλωνα" του δικηγορικού συλλόγου Αθήνας υπήρξε επίθεση προς τον Κοζανίτη διαιτητή της αναμέτρησης.

Αιτία και αφορμή στάθηκε το πέναλτι που καταλόγισε στο 85' εις βάρος του "Σόλωνα" και με το οποίο η ομάδα του "Άρμα" έκανε το 2-1.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Κοζάνης, Θόδωρο Τσιμεντερίδη, « δυο παίκτες από τους δικηγόρους των Αθηνών, μαζί με φιλάθλους που εισήλθαν από την κερκίδα, προπηλάκισαν τον διαιτητή της διοργάνωσης».

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν υπήρξε μεγαλύτερη ένταση αλλά ο διαιτητής μετέβη στα επείγοντα του νοσοκομείου Κοζάνης. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, ο διαιτητής έφερε αμυχές και μώλωπες στα χέρια, ενώ δήλωσε στους γιατρούς ότι έχει πόνους στο κεφάλι και στη μέση.

Έγινε ο απαραίτητος κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος, ακτινογραφίες και εξετάσεις και οι γιατροί συνέστησαν να παραμείνει για ένα 24ωρο στη μονάδα βραχείας νοσηλείας για προληπτικούς λόγους.

Ο ίδιος με δική του πρωτοβουλία και μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν αποχώρησε από το νοσοκομείο.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ