ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά μαζί μετά από ένα χρόνο... Σάντος, Σαρρής

Ξανά μαζί μετά από ένα χρόνο... Σάντος, Σαρρής
INTIME SPORTS

Οι Φερνάντο Σάντος και Γιώργος Σαρρής βρέθηκαν στον ίδιο χώρο μετά από ένα χρόνο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά.

Πολλές φορές στους γάμους βρίσκονται στον ίδιο χώρο άτομα που έχουν να μιλήσουν χρόνια, άνθρωποι που δεν συμπαθούν ο ένας τον άλλον καθώς και φίλοι που ενώ είχαν μια πολύ καλή σχέση τα προηγούμενα χρόνια πλέον υπάρχει μια ψύχρα ανάμεσα τους. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και την περασμένη Παρασκευή (19/6) στον γάμο του Αλέξανδρου Μανιάτογλου, βοηθού και διερμηνέα επί χρόνια του Φερνάντο Σάντος.

Και αυτό γιατί στον γάμο αλλά και στο τραπέζι που ακολούθησε στα νότια προάστια καλεσμένοι ήταν ο Φερνάντο Σάντος και οι Πορτογάλοι συνεργάτες του αλλά και ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής.

Τα έφερε έτσι ο καιρός που οι δυο άνδρες, ένα χρόνο μετά το μουντιάλ της Βραζιλίας και τα όσα είχαν ακολουθήσει τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από την Κόστα Ρίκα στην διαδικασία των πέναλτι, βρέθηκαν ξανά μαζί.

Οι πληροφορίες του Sport24 αναφέρουν πως Φερνάντο Σάντος και Γιώργος Σαρρής καθόντουσαν σε διαφορετικά τραπέζια και πως στην διάρκεια της βραδιάς δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά, πόσο μάλλον μια κουβέντα για την Εθνική Ελλάδος και την πορεία της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2016.

Το παρών στον γάμο έδωσε και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος ήταν εξάλλου στο προπονητικό τιμ του Φερνάντο Σάντος και είχε άμεση συνεργασία αλλά και φιλία με τον γαμπρό. Οι Σάντος και Βόκολος είχαν την ευκαιρία να τα πουν για αρκετή ώρα στην διάρκεια της βραδιάς.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ