ΕΛΛΑΔΑ

Κρέσιτς: "Στη Λοκομοτίβ θα είμαι το Νο. 1"

Κρέσιτς: "Στη Λοκομοτίβ θα είμαι το Νο. 1"

Ο Ντάριο Κρέσιτς μιλά αποκλειστικά στο Sport24.gr μετά τη συμφωνία του με τη Λοκομοτίβ Μόσχας που προκάλεσε αίσθηση. Τι αποκαλύπτει για τις συζητήσεις του με τον Σλάβεν Μπίλιτς και το νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό της Κροατίας, αλλά και τις προτάσεις που είχε από Άρσεναλ και Μπεσίκτας

Εδώ και δύο μέρες ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει στην καριέρα του Ντάριο Κρέσιτς. Ο Κροάτης, πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, είναι μπροστά σε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο 28χρονος πορτιέρο ανέλυσε τις σκέψεις του για το... ρωσικό όνειρο σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Sport24.gr, στην οποία, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει ότι είχε συζητήσεις με την Άρσεναλ και την Μπεσίκτας

Ποιες είναι οι σκέψεις σου μετά τη συμφωνία με την Λοκομοτίβ; "Σκέφτομαι πώς είναι ώρα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Είχα προτάσεις από διάφορους συλλόγους, αλλά η απόφασή μου να πάω στη Λοκομοτίβ δεν ήταν μόνο αποτέλεσμα της εποικοδομητικής συζήτησης που είχα με τον Μπίλιτς. Ήταν επίσης, αποτέλεσμα του γεγονότος ότι το ρωσικό πρωτάθλημα, όσο περνά τα χρόνια, κερδίζει σε ποιότητα. Αποχωρώ από τον ΠΑΟΚ με ανάμεικτα συναισθήματα. Είχα ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ και είμαι περήφανος που ήμουν μέλος αυτού του σπουδαίου συλλόγου".

Πώς προέκυψε η πρόταση της Λοκομοτίβ; Πώς ήρθαν σε επαφή μαζί σου οι άνθρωποι της ρωσικής ομάδας; "Με προσέγγισαν όπως και τα υπόλοιπα κλαμπ (Λεβερκούζεν, Λανς, Άρσεναλ, Μπεσίκτας...). Δεν είναι δύσκολο να έρθει κανείς σε επαφή μαζί μου. Έχω ανθρώπους γύρω μου που δουλεύουν πολύ καλά".

Έχεις συζητήσει με τον Μπίλιτς για το ρόλο σου στην ομάδα. Θα αρχίσεις τη σεζόν ως το Νο 1; "Ναι, είχα μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον Μπίλιτς. Γνωρίζει την ποδοσφαιρική ποιότητά μου και η συζήτηση ήταν σημαντική για μένα, προκειμένου να γνωρίζω το ρόλο μου και την κατάσταση στην ομάδα. Ναι, θα αρχίσω ως το Νο 1... Αυτό την αίσθηση δεν την είχα στον ΠΑΟΚ τώρα".

Πιστεύεις ότι με τον Μπίλιτς προπονητή, είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην Εθνική Κροατίας; " Ο Σλάβεν Μπίλιτς είναι τώρα προπονητής της Λοκομοτίβ, όχι στην Εθνική ομάδα. Θα πρέπει να δείξω τα προσόντα μου στο γήπεδο και να έχω καλές εμφανίσεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είναι αλήθεια, πάντως, ότι είχα συνομιλία και με το νέο Ομοσπονδιακό προπονητή (σ.σ. Ιγκόρ Στίματς).

Αν μετά τη συμφωνία με τη Λοκομοτίβ, συναντoύσες έναν οπαδό του ΠΑΟΚ και σου έλεγε ότι η ομάδα του έχασε ένα τερματοφύλακα με πολλά προσόντα, τι θα του απαντούσες; " Θα τον ευχαριστούσα για τα καλά λόγια του και θα του απαντούσα ότι είναι ωραίο ένα ξένο πρόσωπο να φθάνει σ' αυτό το συμπέρασμα και να αναγνωρίζει την αξία σου".

Υπάρχει κάτι που σε εντυπωσίασε στην πρώτη μέρα σου στη Μόσχα; " 'Η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι ένα απίστευτα οργανωμένο σωματείο και αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι όλοι μέσα στην ομάδα με υποδέχθηκαν με τρομερά μεγάλο σεβασμό".

Ο Ντάριο Κρέσιτς, κλείνοντας τη συνομιλία μας, θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Θα ήθελα να πω στους σπουδαίους οπαδούς του ΠΑΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Για τα σπουδαία χρόνια που πέρασα εκεί, για τον σεβασμό απέναντί μου. Ο ΠΑΟΚ είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά μου και ειδικά οι οπαδοί του... Ευχαριστώ πολύ! (σ.σ. στα ελληνικά)

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ