ΕΛΛΑΔΑ

Κουτσοκούμνης: "Η ΕΠΟ χρειάζεται πρόεδρο και συμβούλιο συναίνεσης"

Κουτσοκούμνης: "Η ΕΠΟ χρειάζεται πρόεδρο και συμβούλιο συναίνεσης"
Κουτσοκούμνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης υποστήριξε, μέσω facebook, πως η ΕΠΟ δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά μία συναινετική λύση σε ό,τι αφορά στον πρόεδρο και το συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Οι δύο παρατάξεις της ΕΠΟ θα ξέρουν την Τρίτη (27/09) αν οι εκλογές της Ομοσπονδίας διεξαχθούν στις 26 Οκτωβρίου (τότε θα εκδικάσει το διαιτητικό δικαστήριο την προσφυγή των έξι ενώσεων της αντιπολίτευσης να κηρυχθεί για δεύτερη φορά άκυρη η προκήρυξη των αρχαιρεσιών) αλλά ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης εμφανίστηκε ενωτικός και υποστήριξε ότι η Ομοσπονδία δεν χρειάζεται εκλογές.

"Το τι χρειάζεται τώρα η ΕΠΟ είναι ένα πρόεδρο και συμβούλιο συναίνεσης. Όχι εκλογές, αντιπαραθέσεις, νικητές και ηττημένους. Μόνο έτσι θα προχωρήσει μπροστά το Ελληνικό ποδόσφαιρο και θα επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα που το ταλανίζουν και το ταλαιπωρούν συμπεριλαμβανομένης της βίας στα στάδια και έξω από αυτά" ανέφερε σε post στην σελίδα του στο Facebook ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, επικεφαλής της αντιπροσωπείας της FIFA στις πρόσφατες επαφές που έγιναν ανάμεσα σε Πολιτεία και ΕΠΟ.

Και πέταξε το γάντι στις δύο παρατάξεις. "Το ερώτημα είναι αν οι δυνάμεις που αντιμάχονται για να κερδίσουν στις εκλογές διαθέτουν την οπτική γωνία για να δουν το γενικό συμφέρον του ιδίου του ποδοσφαίρου", ήταν το σχόλιο στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook.

Αργότερα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έσπευσε να διευκρινήσει ότι τα όσα έγραψε ήταν καθαρά προσωπική του τοποθέτηση και δεν μιλούσε σαν εκπρόσωπος της UEFA ή της FIFA.

Δείτε το ποστ:

Κουτσοκούμνης: "Η ΕΠΟ χρειάζεται πρόεδρο και συμβούλιο συναίνεσης"

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ