ΕΛΛΑΔΑ

Κουσουλάκης: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει καταντήσει πλέον αηδία"

Κουσουλάκης: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει καταντήσει πλέον αηδία"

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού και του Ηρακλή, Βαγγέλης Κουσουλάκης μίλησε στην ΕΡΑΣΠΟΡ και αναφέρθηκε στον τελικό Κυπέλλου, στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ασκώντας δριμεία κριτική.

Αρκετά επικριτικός ήταν ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού και του Ηρακλή, Βαγγέλης Κουσουλάκης, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΑΣΠΟΡ και τον Δημήτρη Μαλισιώβα για τον χθεσινό (17/5) τελικό Κυπέλλου, αναφέρθηκε στους Πειραιώτες και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λέγοντας πως έχει καταντήσει πλέον αηδία και βρίσκεται σε λάθος δρόμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι λάθος δρόμο. Έχει καταντήσει πλέοναηδία. Καλύτερα να σταματήσει ως άθλημα. Γιατρειά δεν υπάρχει ,γιατί απλά, δεν υπάρχει παιδεία αθλητική και κοινωνική. Οι ποδοσφαιριστές είναι μεν επαγγελματίες, αλλά μόνο στα λεφτά. Τα νέα παιδιά είναι μεν μορφωμένα έχουν παραστάσεις, αλλά δεν έχουν αρχές. Ξεκινούν δηλαδή ανάποδααπό το Ω για να φτάσουν στο Α".

Για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και τη σύγκριση με την Αθήνα: "Δεν μπορεί να υπάρχει σύγκριση ,γιατί τα μεγέθη είναι διαφορετικά και μη συγκρίσιμα. Ο ΠΑΟΚ έχει χρήματα, αλλά έχει την νοοτροπία να κοιτάει του αλουνού το σπίτι και δεν κοιτάει το δικό του. Γι' αυτό το λόγο, δεν προοδεύει. Δεν μπορείς έτσι να γίνεις μεγάλη ομάδα, για να ανταγωνιστείς τις ομάδες της Αθήνας. Αν δεν οργανώσεις την ομάδα σου, νομίζω πως θα συνεχίζεις να τρως σφαλιάρες. Την τοποθέτηση του κ Σαββίδη να υποστηρίξει την ΑΕΚ στον τελικό, την χαρακτηρίζω ως λαϊκή. Ο Αρης έχει και αυτός τα προβλήματά του, όπως και ο Ηρακλής που απλά δεν έχει λεφτά. Ο Ηρακλής ανέκαθεν δεν είχε παράγοντες, με ελάχιστες εξαιρέσεις,κι αυτό δυσκολεύει τις προσπάθειες όλων".

Για τον τελικό Κυπέλλου, και Ολυμπιακό: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, γιατί έδειξε πως το ήθελε περισσότερο. Δεν έπαιξε κάτι ιδιαίτερο η ομάδα του Μανωλά αλλά και ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός .Ίσως να τον περιόρισε η ΑΕΚ, ίσως επηρεάστηκε πολύ από την απραξία... Δεν άντεξα να πω την αλήθεια, μετά το 70λεπτό και σταμάτησα να βλέπω τον τελικό. Ο Ολυμπιακός κάκιστος, δεν είχε κάνει φάση. Τι να πω ίσως ο Ολυμπιακός μπούχτισε από τίτλους, αλλά καιΟλυμπιακός χωρίς ελληνόπουλα είναι κάτι που δεν μου αρέσει".

Για ανάμνηση σε ματς με ΑΕΚ: "Θυμάμαι μια όμορφη στιγμή σε αγώνα με την ΑΕΚ στο Κύπελλο είχαμε έλθει ισόπαλοι, όταν με ατομική ενέργεια και σουτ είχα πετύχει ένα γκολ στον Αρβανίτη. Ωραίες στιγμές του παρελθόντος, μιας άλλης εποχής. Στον Ηρακλή ανδρώθηκα, όμως ένα μεγάλο κομμάτι στην καρδιά μου κατέχει ο Ολυμπιακός στον οποίο πρόσφερα".

Για τη διακριτική τουαπουσία από το ποδόσφαιρο: "Σαν άνθρωπος δεν είμαι εύκολος και δεν είμαι επικοινωνιακός. Παρακολουθώ τα τα πράγματα διακριτικάχωρίς να θέλω να λέω πολλά. Δεν με βρίσκει κανείς εύκολα, ούτε βγαίνω να σχολιάζω συχνά. Δεν έχω ούτε καν κινητό για να καταλάβετε. Μετά την προπονητική, ασχολήθηκα για δεκαεπτά χρόνια, όμως αηδίασα με τα όσα συνέβαιναν και σταμάτησα. Δεν μπορούσα να συνεργαστώ, είτε να συμμετέχω σε πράγματα που δεν με εξέφραζαν και το' κοψα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ