ΕΛΛΑΔΑ

Κοντονής: "Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μόλις αποκατασταθεί η νομιμότητα"

Κοντονής: "Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μόλις αποκατασταθεί η νομιμότητα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σταύρος Κοντονής αναμένει τις εξελίξεις μετά τα όσο ειπώθηκαν στη συνάντηση με το κλιμάκιο της FIFA και της UEFA και αναμένει τις αποφάσεις που θα παρθούν.

Αμέσως μετά τη συνάντηση του με το κλιμάκιο της FIFA και της UEFA ο Σταύρος Κοντονής προχώρησε σε δηλώσεις. Από την πλευρά του Υφυπουργού Αθλητισμού τονίστηκε η εκτίμηση ότι στο αυριανό συμβούλιο της ΕΠΟ θα αντικατασταθούν τα έξι μέλη που είναι κατηγορούμενα για την υπόθεση της κάρτας υγείας.

Μεταξύ άλλων ο Σταύρος Κοντονής τόνισε: "Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη σημερινή συζήτηση που είχαμε με τις διεθνείς ομοσπονδίες. Το σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους εφαρμόζονται και θα εφαρμόζονται απαρεγκλίτως. Η ελληνική κυβέρνηση είναι ο θεματοφύλακας της νομιμότητας και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Με αυτόν τον κανόνα προχωράμε και με αυτόν θα ολοκληρώσουμε το έργο μας. Το καθεστώς της κανονικότητας επανέρχεται με τρόπο πανηγυρικό".

Για την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος είπε: " Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μόλις αποκατασταθεί η νομιμότητα, η ανεξαρτησία των δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ, της επιτροπής δεοντολογίας και των άλλων πειθαρχικών επιτροπών. Ελπίζω να γίνει σύντομα"

Για το τι πρέπει να γίνει στην ΕΠΟ δήλωσε: "Το τι θα κάνει η ομοσπονδία είναι δικός της λογαριασμός. Αυτά που προβλέπονται στο νόμο θα εφαρμοστούν. Οι πάντες γνωρίζουν τι προβλέπεται από τους νόμους και τι πρέπει να γίνει. Όσοι αμφισβητούσαν το βούλευμα, αν είναι αμετάκλητο ή όχι, ελπίζω να γίνουν σοφότεροι".

Τέλος, για το πως του φάνηκαν οι δηλώσεις του Κώστα Κουτσοκουμνη επεσήμανε: "Ακόμη κι αν δεν είχε ειπωθεί, δεν σημαίνει ότι δεν ίσχυε. Δηλαδή να κουβεντιάσουμε τώρα ότι είναι απόγευμα; Οι σχέσεις που έχουμε με όλες τις διεθνείς ομοσπονδίες θέλουμε να είναι ειλικρινείς και να οδηγούν στην καλυτέρευση του αθλητισμού. Η ελληνική κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο και συνεργάζεται μαζί τους για τη διαφάνεια".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ