ΕΛΛΑΔΑ

Κοντονής: "Η ελληνική αστυνομία θα εξιχνιάσει την υπόθεση"

Κοντονής: "Η ελληνική αστυνομία θα εξιχνιάσει την υπόθεση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με δήλωση του καταδίκασε την άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League και τόνισε ότι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να διορθωθεί με βιαιοπραγίες.

Με δήλωση του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, χ αρακτήρισε άνανδρη την επίθεση κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League και την καταδίκασε τονίζοντας ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

«Η απαράδεκτη επίθεση στο χώρο διεξαγωγής της κλήρωσης της Football League είναι απολύτως καταδικαστέα. Αποδεικνύει τη βαθιά κρίση και την ανυποληψία την οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να διορθωθεί με βιαιοπραγίες και άνανδρες επιθέσεις πολλών απέναντι σε λίγους και οπλισμένων απέναντι σε μικρά παιδιά.

Θεωρώ βέβαιο ότι και αυτή τη φορά η ελληνική αστυνομία θα εξιχνιάσει την υπόθεση και οι υπεύθυνοι αυτής της άνανδρης επίθεσης, που προκάλεσε και το σοβαρό τραυματισμό ενός εργαζόμενου ανθρώπου, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ