ΕΛΛΑΔΑ

Κοντονής: "Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα"

Κοντονής: "Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα στις 10 Σεπτεμβρίου, καθώς ο Σταύρος Κοντονής βρίσκεται εκ νέου στα... χαρακώματα με την ΕΠΟ. Οι τρεις λόγοι που σκέφτεται την περαιτέρω χρονική επέκταση της αναβολής.

Ο "πόλεμος" ανάμεσα σε ΕΠΟ και Σταύρο Κοντονή συνεχίζεται. Ο υφυπουργός αθλητισμού υποστηρίζει ότι η σημερινή (30/8) συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας ήταν παράνομη, από τη στιγμή που έδωσαν το παρών οι έξι κατηγορούμενοι - υπόδικοι για το θέμα της κάρτας υγείας.

Όπως επίσης καθιστά σαφές ότι παράνομη είναι και η απόφαση που πάρθηκε για τριμελή πειθαρχική επιτροπή σε Super League και Fοotball League, μια και ο νόμος κάνει λόγο για τριετή θητεία και στο υφυπουργείο υποστηρίζουν ότι κατά την διάρκειά της δεν πρέπει να αλλάζει η σύνθεση των επιτροπών. Επίσης, από το υφυπουργείο δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την ματαίωση της πρωινης συνάντησης για την διαιτησία.

Από το υφυπουργείο διέρρεαν τα εξής: " Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκταση της".

Παρότι η επιτροπή δεοντολογίας επέστρεψε στην προηγούμενη μορφή της, κάτι που είχε ζητήσει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, και όλα έδειχναν πως το πρωτάθλημα θα άρχιζε στις 10 Σεπτεμβρίου, ο Κοντονής έμεινε ανικανοποίητος για τους τρεις λόγους που προαναφέρθηκαν, με αποτέλεσμα να επισημαίνει ότι το πρωτάθλημα όχι μόνο δεν ξεκινά, αλλά ότι σκέφτεται την περαιτέρω χρονική επέκταση της αναβολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αλιβιζάτος: "Παραιτηθείτε, δεν υπάρχει ελπίδα"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ερμηνεία της ΕΠΟ για τη ματαίωση της συνάντησης
Κουτσοκούμνης: "Θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ό,τι και να γίνει"
Ματαιώθηκε η συνάντηση. Στον Κοντονή ο Κουτσοκούμνης
Έξι απαντήσεις για την αλλαγή σκηνικού στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ