ΕΛΛΑΔΑ

Κολιτσιδάκης: "Εγγύηση ο Γιαννακόπουλος"

Κολιτσιδάκης: "Εγγύηση ο Γιαννακόπουλος"
EUROKINISSI

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης σε μια εκ βαθέων συνέντευξή του στο contra.gr, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διοικητικό κομμάτι του Παναθηναϊκού, χαρακτηρίζοντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εγγυητή για το μέλλον του "τριφυλλιού".

Ο παλαίμαχος άσος, Θανάσης Κολιτσιδάκης, άνοιξε την καρδιά του στο Contra.gr, μιλώντας για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για την καριέρα του, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, τη μεγάλη του αγάπη τον Παναθηναϊκό, την πρώτη του αγάπη τον ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον Ίβιτσα Οσιμ, τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Ολυμπιακό του Σωκράτη Κόκκαλη, τον ημιτελικό με τον Αγιαξ, ενώ χαρακτήρισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εγγυητή για το μέλλον του "τριφυλλιού".

- Ασία ή Ελλάδα; Ταϊλάνδη ή Δημήτρης Γιαννακόπουλος;

"Γιαννακόπουλος! Το συζητάς; Είναι εγγύηση ο άνθρωπος. Δείτε τι έχει κάνει τόσα χρόνια με το μπάσκετ. Ξέρουμε ποιος είναι, τι έχει κάνει, πόσο Παναθηναϊκός είναι. Δεν μπαίνουν στη ζυγαριά αυτά τα δύο. Εννοείται Γιαννακόπουλος. Μόνο οι εχθροί δεν θέλουν τον Γιαννακόπουλο στον Παναθηναϊκό! Να σου πω κάτι για τον Ταϊλανδό. Εγώ δεν τα πολυπιστεύω αυτά γιατί τέτοια deal δεν γίνονται στις εφημερίδες. Γίνονται πίσω από τα φώτα, με σοβαρότητα και αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον τελειώνουν όσα προβλήματα κι αν προκύψουν".

- Ισχύει ότι ήσουν ΠΑΟΚτσής και έγινες Παναθηναϊκός;

"Ναι και δεν το έχω κρύψει. Οταν πήγα στον Παναθηναϊκό το έγραφαν και οι εφημερίδες. Οταν είσαι Θεσσαλονίκη και έχεις ζήσει την περίοδο του μεγάλου ΠΑΟΚ, έχεις δει να παίρνει το πρωτάθλημα, είναι λογικό να γουστάρεις αυτή την ομάδα. Μάλιστα, πριν πάω στον ΟΦΗ ήταν να πάω στον ΠΑΟΚ. Με ήθελαν, αλλά δεν έγινε και δεν ξέρω γιατί.

Ο πατέρας μου είναι άρρωστος ΠΑΟΚσής, μεγάλωσα με αυτή την ομάδα. Ημουν φίλαθλος του ΠΑΟΚ, αλλά από τη στιγμή που πήγα στον Παναθηναϊκό τον αγάπησα. Εζησα τόσα πράγματα με τον Παναθηναϊκό, τον λάτρεψα και με λάτρεψε. Ο κόσμος με αγάπησε, δεν γίνεται να τα ξεχάσω όλα αυτά. Είμαι Παναθηναϊκός, το λέω και το εννοώ.

Θα σου πω μία ιστορία. Οταν η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ πήρε το ευρωπαϊκό το '94, εγώ ήμουν στον Παναθηναϊκό και σηκώθηκα και έφυγα από την Αθήνα, ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη και πήγα στο αεροδρόμιο για να υποδεχθώ την αποστολή και να δω από κοντά τον Μπάνε που ήμασταν φίλοι. Αυτό γράφτηκε στις εφημερίδες την άλλη μέρα, αλλά από τον Παναθηναϊκό ουδείς μου έκανε παρατήρηση. Γούσταρα τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα αγαπώ τον Παναθηναϊκό, έζησα τόσα πράγματα".

Photo Credits: Eurokinissi

Διαβάστε τη συνέντευξή του στο contra.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ