ΕΛΛΑΔΑ

Κληρώνει για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΣ

A general view of the UEFA Champions League group stage draw in Monaco
Κλήρωση UEFA SPORTSFILE

Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7) θα μάθουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα τους αντιπάλους και πιθανούς αντιπάλους τους για τα προκριματικά Champions League και Europa League.

Σήμερα (15/7) στην Νιόν θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ελληνικών ομάδων για τα προκριματικά του Champions League (στις 13:00) και του Europa League (στις 14:00).

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα μπουν στην κληρωτίδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα σε αυτή του Europa League. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Κλήρωση Champions League (13:00)

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν στην κληρωτίδα για τον 3ο προκριματικό γύρο με τους ερυθρόλευκους να είναι ισχυροί στο μονοπάτι των πρωταθλητών και τον ΠΑΟΚ να είναι αδύναμος στους μη πρωταθλητές.

Δείτε ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού.

Δείτε ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ.

Κλήρωση Europa League (14:00)

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ περιμένουν επίσης να μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους στο 3ο προκριματικό γύρο. Οι πράσινοι είναι στους ισχυρούς και οι κιτρινόμαυροι στους ανίσχυρους. Βέβαια οι ομάδες θα προκύψουν και από τα αποτελέσματα του 2ου γύρου, τα πρώτα ματς του οποίου πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη.

Εκεί μέρος πήρε φυσικά και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που διέλυσε με 3-0 την Οντ και έχει πλέον πολλές πιθανότητες να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Δείτε αναλυτικά τους πιθανούς αντιπάλους Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι ημερομηνίες των αγώνων

Champions League

3ος προκριματικός: 26-27/7 και 2-3/8

Europa League

3ος προκριματικός: 28/7 και 4/8

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ