ΕΛΛΑΔΑ

Καθυστερεί (;) η εγκληματική οργάνωση

Καθυστερεί (;) η εγκληματική οργάνωση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αίτηση ακυρότητας του πέρατος της ανακριτικής διαδικασίας από συνηγόρους των 35 κατηγορουμένων, οι οποίοι δεν ενημερώθηκαν για την παράσταση της πολιτικής αγωγής που φέρεται να κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Σοβαρά ζητήματα δικονομικής φύσης, που είναι πολύ πιθανόν να καθυστερήσουν την υπόθεση, έχουν προκύψει στην «εγκληματική οργάνωση». Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.lykavitos.gr, αιτία είναι το γεγονός ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των κατηγορουμένων, ενώπιον του ειδικού ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη, τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά δεν παραδόθηκε αντίγραφο της σε κανέναν εκ των συνηγόρων των κατηγορουμένων, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, ώστε να αντικρούσουν τους ισχυρισμούς των «πράσινων».

Σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, προκαλείται ακυρότητα, καθώς ο κατηγορούμενος δικαιούται να έχει πλήρη πρόσβαση στη δικογραφία και πλήρη γνώση των εγγράφων αυτής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ήδη υπάρχουν συνήγοροι που έχουν ήδη καταθέσει αίτηση ακυρότητας του πέρατος της ανακριτικής διαδικασίας. Η υπόθεση λοιπόν, πρέπει να επιστρέψει στον ανακριτή και στη συνέχεια να την αναλάβει ξανά ο εισαγγελέας εφετών!

Και όλα αυτά ενώ ο εισαγγελέας εφετών, Σταμάτης Δασκαλόπουλος, που έχει αναλάβει την υπόθεση από τις αρχές Γενάρη, εμφανίζεται έτοιμος μέχρι τα μέσα Ιουλίου να παραδώσει στο συμβούλιο Εφετών το πόρισμά του για το ποιοι από τους 35 κατηγορούμενους πρέπει να οδηγηθούν σε δίκη.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ