ΕΛΛΑΔΑ

Κατέθεσε στον Ανδρεάδη ως μάρτυρας ο Χιου Ντάλας

Κατέθεσε στον Ανδρεάδη ως μάρτυρας ο Χιου Ντάλας
INTIME SPORTS

Ενώπιον του Γιώργου Ανδρεάδη βρέθηκε την Πέμπτη (21/5) το μεσημέρι ο Χιου Ντάλας, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας. Τι ρωτήθηκε ο Σκωτσέζος και τι δήλωσε αμέσως μετά την έξοδό του από το γραφείο του ανακριτή κατά της διαφθοράς.

Ο πρώην επικρφαλής διαιτησίας, Χιου Ντάλας, βρέθηκε την Πέμπτη (21/5) στο γραφείο του ανακριτή κατά της διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, ο οποίος του ζήτησε πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της ΚΕΔ, ενώ του έκανε ερωτήσεις για συγκεκριμένους διαιτητές.

Ο Σκωτσέζος κατέθεσε ως μάρτυρας για περίπου δύο ώρες για την υπόθεση της φερόμενης ως εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ακολούθως δήλωσε: ' 'Προσκλήθηκα από τον κύριο Ανδρεάδη, ο οποίος χάρηκε πολύ για τη σημερινή μου παρουσία εδώ. Μου έκανε κάποιες ερωτήσεις αναφορικά με την έρευνα που διεξάγει για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, στις οποίες απάντησα. Το ραντεβού μας ήταν προγραμματισμένο καθώς τον είχα ενημερώσει ότι θα είμαι στην Ελλάδα αυτό το διάστημα για το σεμινάριο διαιτητών που διεξάγεται στο Divani''.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ