ΕΛΛΑΔΑ

Κατέθεσε για την "πυραμίδα" ο Μαζαράκος

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ-ÁÑÇÓ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS-ARIS
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ-ÁÑÇÓ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS-ARIS ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τον πρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας, Θανάση Τρομπούκη, και τον πρώην διαιτητή της Super League, Μένιο Κουτσιαύτη, που είχαν καταθέσει την 1η Φεβρουαρίου στην ανακρίτρια Άρτας, για την υπόθεση της "πυραμίδας" στον χώρο της διαιτησίας, σειρά είχε ο Ηλίας Μαζαράκος.

Ο πρώην διαιτητής και πρώην παρατηρητής τηςSuper Leagueκατέθετε την Τετάρτη το πρωί για τρεις ώρες στην ανακρίτρια και εξήγησε πως λειτουργούσε η «πυραμίδα» στην οποία τα νέα της μέλη πλήρωναν εγγραφή 300-400 ευρώ και επιπλέον, κάθε μήνα κατέβαλαν ως πάγιο 50 ευρώ, μέχρι να φέρουν στην εταιρία τέσσερα νέα μέλη οπότε και σταματούσαν να πληρώνουν την συνδρομή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Μαζαράκος είχε μαζί του και την απόδειξή πληρωμής με κάρτα για την συνδρομή των 300 ευρώ εγγραφής.

Για την υπόθεση διενεργείται προκαταρκτική εξέταση έπειτα από παραγγελία του αθλητικού εισαγγελέα Kωνσταντίνου Σιμιτζόγλου που ερευνά αν έχει τελεστεί το αδίκημα της εκβίασης. Ο φάκελος αναμένεται να επιστραφεί στην Aθήνα για να δώσει κατάθεση ο διαιτητής Θανάσης Γιάχος και άλλα τρία πρόσωπα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ