ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγέλλει τραμπουκισμούς ο Κωνσταντινέας

Καταγγέλλει τραμπουκισμούς ο Κωνσταντινέας

Ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκε ο πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτική εκπομπής εξέδωσε το κόμμα, ζητώντας κατηγορηματική καταδίκη του περιστατικού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. (video)

Την "άθλια επίθεση" που δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, από συνεργάτη του συντονιστή του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Χάρη Βλάδου, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής Χ2 στον σταθμό Action 24, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς την "ένα άκρως επικίνδυνο κρούσμα".

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, "Ενώ είχε διακοπεί η εκπομπή προκειμένου να προβληθούν διαφημιστικά μηνύματα, ο “συνεργάτης” του Χ. Βλάδου εισέβαλε στο τηλεοπτικό στούντιο και προπηλάκισε τον Π. Κωνσταντινέα εκτοξεύοντας απειλές εναντίον του. Η αθλιότητα αυτή ανάγκασε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από το στούντιο, αφού πρώτα κατήγγειλε το περιστατικό με την επανέναρξη της εκπομπής".

"Περιστατικά τέτοιου είδους δεν έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση" συνεχίζει η ανακοίνωση, καταλήγοντας ότι "Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι υποχρεωμένος να αποδοκιμάσει κατηγορηματικά τις αθλιότητες των “άριστων” που έχει περιμαζέψει στο κόμμα του".

Πηγή: News247.gr

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ