ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες για μεθοδεύσεις στις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου

Καταγγελίες για μεθοδεύσεις στις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου

Η παράταξη που ηττήθηκε στις εκλογές που έγιναν στην ΕΠΣ Ζακύνθου, κάνει λόγο για μεθοδεύσεις και για εξαγορά συνειδήσεων από ανθρώπους που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στο νησί. Αναλυτικά οι καταγγελίες τους.

Η παράταξη που ηττήθηκε στις εκλογές που έγιναν στην ΕΠΣ Ζακύνθου στις 3 Απριλίου και στην οποία ηγήθηκε ο Χαράλαμπος Κλαυδιανός, κάνει λόγο για μεθοδεύσεις και για εξαγορά συνειδήσεων από ανθρώπους που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στο νησί με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν την εκλογική μάχη με περίεργες μεθόδους.

"Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Βοά η Ελλάδα, ότι επιτέλους από το νησί του Υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή ξεκίνησε η πολυπόθητη εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Η απάντηση στις πιέσεις της FIFA για GREXIT ήταν η πτώση της εγκληματικής οργάνωσης … που είχε έδρα την ΕΠΣ Ζακύνθου!!!

Έφτασαν έγκαιρα στο νησί του Σολωμού ξένοι επενδυτές, που ανέλαβαν με το αζημίωτο, να ισοπεδώσουν συνειδήσεις και αξίες χωρίς ηθικούς φραγμούς. Εγκαταστάθηκε στη Ζάκυνθο από 20ημέρου συνεργείο αποτελούμενο από υπόδικο της «ΚΟΡΙΟΠΟΛΙΣ» και μέλη της ORIGINAL, συνεπικουρούμενα από ελεγχόμενες μεγάλες εταιρείες τουριστικού ενδιαφέροντος. Εξαγόρασαν σφραγίδες, έγιναν μέλη Ζακυνθινών σωματείων και τους εκπροσώπησαν στην εκλογική αναμέτρηση στις 03-04-2016 για την ανάδειξη Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Ως εκ τούτου κριθήκαμε για τη δουλειά μας από αγνώστους, μη Ζακυνθινούς από κάθε περιοχή της Ελλάδας, όπως:

Α.Ε. Καλαμακίου, εκπρόσωπος Πινκερίδης Χρήστος

Νέα Σάντα, εκπρόσωπος Ταβουλάρης Βασίλειος

Αργάσι, εκπρόσωπος Γεωργαντόπουλος Κωνσταντίνος

Έσπερος, εκπρόσωπος Παπαδημητρίου Χρήστος

Ζακυνθιακός, εκπρόσωπος Ζαφειρόπουλος Γεώργιος

Παναρτεμισιακός, εκπρόσωπος Βαρβαρέσου Μικέλα

Αχιλλέας, εκπρόσωπος Σελληνιωτάκης Ευάγγελος

Δεν ενδώσαμε σε ανήθικες προτάσεις. Δεν μας συγκίνησε ο χαρτοπόλεμος των πεντακοσάευρων, που έριχναν «εν είδη» φέιγ-βολάν. Δεν κιοτέψαμε σε προκλήσεις. Δεν απεμπολήσαμε τις αρχές και τις αξίες του «Ευ αγωνίζεσθαι».

Χειροκροτήσαμε!!! Την αναγγελία του νέου προέδρου για επικείμενη χρηματοδότηση του ΟΠΑΠ, ύψους 20.000€ στην ένωση (για να καλυφθεί η προεκλογική εκστρατεία του).

Πέσαμε όρθιοι και κυκλοφορούμε με ψηλά το κεφάλι, αφού κάποιοι συμπολίτες μας αποφάσισαν με τους λεγεωνάριους της ORIGINAL, να εκμαυλίσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Υπηρετήσαμε το χώρο επί δεκαέξι έτη, χωρίς τον παραμικρό υπαινιγμό ουδενός, χωρίς νοθευμένα πρωταθλήματα, με πειθαρχικές αποφάσεις άμεμπτες και οικονομική διαχείριση διαυγή, με θετικό πάντα πρόσημο.

Ασφαλώς λάθη και παραλήψεις μπορεί να επισημανθούν, απαλλαγμένα όμως από κάθε σκοπιμότητα. Αυτά αποδεικνύονται επίσημα από συνελεύσεις διοικητικού- οικονομικού απολογισμού για όλα τα χρόνια της θητείας μας. Είμαστε γνωστοί Ζακυνθινοί ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο από τα γεννοφάσκια μας.

Ευχόμαστε στα νέα μέλη του Δ.Σ. να μην βρουν μπροστά τους τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν για την εκλογή τους. ευχόμαστε στη νέα διοίκηση να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες, που υπεσχέθη στις ομάδες μας.

Παραδίδουμε μια οργάνωση υγιή σε όλους τους τομείς, αποξενωμένη από κάθε είδους βαρίδια. Ευχαριστούμε όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες του νησιού μας, για την κατά καιρούς στήριξη και εμπιστοσύνη τους. θα παραμείνουμε στο ησί παρακολουθώντας πάντα το άθλημα.

Οι ξένοι επενδυτές έφυγαν (έχουν άλλωστε άλλη εργολαβική δουλειά να διεκπεραιώσουν, σε άλλο νομό της Ελλάδας). Επιτέλους άθελά μας συντελέσαμε στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, αφού η απομάκρυνση της εγκληματικής οργάνωσης … της ΕΠΣ Ζακύνθου είναι γεγονός.

Ζάκυνθος 07-04-2016

Με τιμή,

Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι για το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου

Κλαυδιανός Χαράλαμπος

Μαρίνος – Ξανθός Κωνσταντίνος

Κλάδης Διονύσιος

Κωστάκης Κωνσταντίνος

Παπαδάτος Τιμόθεος

Λεονταρίτης Νικόλαος

Κοτσώνης Ανδρέας

Γκλαβάς Παναγιώτης"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ