ΕΛΛΑΔΑ

"Καρφιά" Κουτσοκούμνη για Γκιρτζίκη

"Καρφιά" Κουτσοκούμνη για Γκιρτζίκη
Γκιρτζίκης Κουτσοκούμνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης απάντησε στον Γιώργο Γκιρτζίκη (έστω και αν δεν τον κατονομάζει) μέσω Facebook αναφορικά με το μέλλον των Ενώσεων, τονίζοντας πως κάποιοι προσπαθούν ενσπείρουν ανησυχία και φόβο στις ΕΠΣ.

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης απάντησε στον Γιώργο Γκιρτζίκη (έστω και αν δεν τον κατονομάζει) μέσω Facebook αναφορικά με το μέλλον των Ενώσεων, τονίζοντας πως κάποιοι προσπαθούν ενσπείρουν ανησυχία και φόβο στις ΕΠΣ.

Θυμίζουμε πως χθες (30/10) ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ με επιστολή του στις Ενώσεις όλης της χώρας, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σε ό,τι αφορά στο νέο εκλογικό σύστημα της Ομοσπονδίας, θέτοντας σε αμφιβολία ακόμα και το μέλλον τους.

"Οι Ενώσεις (ΕΠΣ) δεν έχουν να φοβηθούν κάτι. Δυστυχώς κάποιοι, για λόγους που δεν είναι εντελώς κατανοητοί, προσπαθούν ενσπείρουν ανησυχία και φόβο στις ΕΠΣ για την υπόσταση τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, έξω από κάθε έννοια λογικής", απάντησε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης μια ημέρα μετά την επιστολή του Γιώργου Γκιρτζίκη.

"Καρφιά" Κουτσοκούμνη για Γκιρτζίκη
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ