ΕΛΛΑΔΑ

Καραμάνης: "Αξιωματούχοι - θυρωροί θέλουν την ΕΠΟ να λειτουργεί ως Πραιτόριο"

Καραμάνης: "Αξιωματούχοι - θυρωροί θέλουν την ΕΠΟ να λειτουργεί ως Πραιτόριο"

Για το επεισόδιο στα γραφεία της ΕΠΟ εκφράστηκε μέσω ανακοίνωσης ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ, Καραμάνης Ηλίας, τονίζοντας πως κάποιοι αξιωματούχοι - θυρωροί της ΕΠΟ, την θέλουν να λειτουργεί ως Πραιτόριο. Αναλυτικά όσα ανέφερε.

Για την επεισοδιακή επίσκεψη του προεδρείου της στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή τοποθετήθηκε επίσημα η ΟΔΠΕ μέσω του προέδρου της, Ηλία Καραμάνη. Ο ίδιος ανέφερε πως μόνος στόχος της ομοσπονδίας των διαιτητών, ήταν να γνωστοποιήσει τις θέσεις της και να βοηθήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΔΠΕ:

"Χθες, 14 Οκτωβρίου 2016, το προεδρείο της ΟΔΠΕ επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να συναντηθεί με τον υπεύθυνο ορισμού διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, κ. Σαραϊδάρη (μετά τη λήξη της θητείας του στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και τον διορισμό προσωρινής Διοίκησης έχει λήξει ταυτόχρονα και η θητεία των μελών της ΚΕΔ).

Πρόθεσή μας ήταν να γνωστοποιήσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας και να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια και συνδρομή, την δύσκολη αυτή περίοδο, ώστε το Ελληνικό ποδόσφαιρο να αρχίσει επιτέλους να λειτουργεί με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.

Ο τρόπος που αντιμετωπιστήκαμε στην ΕΠΟ, διέρρευσε (όχι από εμάς) στα ΜΜΕ και δεν τιμά τους υπεύθυνους της ΕΠΟ.

Κάποιοι αξιωματούχοι – θυρωροί της ΕΠΟ θέλουν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να λειτουργεί ως Πραιτόριο, για να επιβεβαιώνουν την παρουσία τους επιτρέποντας κατά το δοκούν την είσοδο μόνο σε όσους κρίνουν ακίνδυνους.

Για την ΟΔΠΕ

Ο πρόεδρος

Καραμάνης Ηλίας"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ