ΕΛΛΑΔΑ

Κανένας όρος σε Γκαγκάτση και άλλους δύο

Κανένας όρος σε Γκαγκάτση και άλλους δύο
Γκαγκάτσης INTIME SPORTS

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ απολογήθηκε με τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη και το πρώην μέλος της ΕΠΟ Νίκο Ανασόπουλο για την "κάρτα υγείας".

Κανένας περιοριστικός όρος δεν επιβλήθηκε στον Βασίλη Γκαγκάτση, τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη και το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Νίκο Ανασόπουλο, που απολογήθηκαν την Τετάρτη (7/10) στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, που χειρίζεται την υπόθεση της "κάρτας υγείας" ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, είχε υπογράψει την πρώτη σύμβαση με την εταιρία Pc systems το 2005 και η κατηγορία που τον βαραίνει είναι απιστία σε βαθμό κακουργήματος οικονομικής ζημίας ύψους 23 εκατ. ευρώ πλέον των φόρων στο ταμείο της ΕΠΟ. αλλά όπως συνέβη και με τους 13 κατηγορούμενους που έχουν περάσει από το γραφείο 227, στο κτίριο 6 της Ευελπίδων, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι δεν χρειάζεται να του επιβληθεί περιοριστικός όρος.

Οι απολογίες θα συνεχιστούν την ερχόμενη Δευτέρα (12/10) αλλά και την Δευτέρα 19/10 αφού απομένουν άλλοι εννέα κατηγορούμενοι πρώην και νυν μέλη της ΕΠΟ, Μεταξύ αυτών είναι ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, επί προεδρίας του οποίου ανανεώθηκε η σύμβαση το 2010 αν και δεν είχε τεθεί ποτέ σε λειτουργία αλλά και ο νυν πρόεδρος και πρώην ταμίας της Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ