ΕΛΛΑΔΑ

Καμία συνάντηση με Κοντονή, εν αναμονή της συνάντησης στη Λίγκα

Καμία συνάντηση με Κοντονή, εν αναμονή της συνάντησης στη Λίγκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν πραγματοποιήθηκε καμία συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους ηγέτες των μεγάλων ΠΑΕ της Super League, ενώ επίκειται η άτυπη συνάντηση υπό τον Γιώργο Μποροβήλο με τους ιδιοκτήτες των ομάδων ή τους εκπροσώπους τους.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση που ήθελε να έχει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με τους ηγέτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Ο υπουργός απηύθυνε κάλεσμα στους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να καθίσουν στο τραπέζι και να μιλήσουν ανοιχτά όλοι μαζί για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, βρίσκονται "κοινούς τόπους" για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν και το "αύριο".

Μάλιστα, όπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ, ήταν και το πρωί της Τρίτης (8/3) σε αναμονή της απάντησης του Βαγγέλη Μαρινάκη που βρίσκεται στο εξωτερικό. Βέβαια, στον Ολυμπιακό εξακολουθούσαν να υποστηρίζουν ότι δεν είχαν καμία επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο για συνάντηση υπό τον Σταύρο Κοντονή.

Βέβαια, θυμίζουμε ότι στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού έχει απαγορευτεί η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο από τον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης". Ούτε οι άλλοι τρεις ήταν πρόθυμοι να βρεθούν με τον υπουργό ύστερα απ' αυτή την εξέλιξη.

Από 'κει και πέρα, μένει να φανεί ποιοι τελικά θα βρεθούν στα νέα γραφεία της Λίγκας στο Μαρούσι, όπου ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπηθεί με εκπροσώπους. Ενδιαφέρον θα έχει το αν οριστικά θα πάνε οι Σαββίδης, Μελισσανίδης και Αλαφούζος στη συνάντηση υπό τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Γιώργο Μποροβήλο, με τα δεδομένα να συγκλίνουν προς το "ναι". Οι περισσότεροι πρόεδροι των "μικρομεσαίων" ΠΑΕ θα παρευρεθούν, αλλά όχι όλοι...

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ