ΕΛΛΑΔΑ

Καμία ανάκληση άδειας μέσα στη σεζόν

SUPERLEAGUE ÃÑÁÖÅÉÁ
Super League EUROKINISSI SPORTS

Κλιμάκιο της Super League συναντήθηκε την Πέμπτη (2/11) με την ΕΠΟ και το αίτημα της Λίγκας να μπει "φρένο" στην ανάκληση αδειών μέσα στη σεζόν έγινε αποδεκτό.

Συνάντηση κλιμακίου της Super League με την ΕΠΟ έγινε την Πέμπτη (2/11), με θέμα τον κανονισμό των αδειοδοτήσεων. Οι δύο πλευρές τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα και οι θέσεις της Λίγκας έγιναν αποδεκτές από την Ομοσπονδία σε συντριπτικό ποσοστό.

Το κυριότερο, ότι δεν θα γίνεται ανάκληση αδειών μέσα στη σεζόν, ώστε να μην προκύπτει ανισορροπία ανάμεσα στις ομάδες. Αυτό ήταν κάτι που επιζητούσε η Λίγκα και η ΕΠΟ το έκανε δεκτό, παρότι στο άρθρο 14 του κανονισμού αναφέρεται ότι μπορεί να ανακληθεί η άδεια μίας ΠΑΕ, αν οποιαδήποτε από τις προϋποθέσεις για την έκδοσή της δεν συνεχίζει να πληρούται.

Επίσης, δεν θα ισχύει η αρνητική καθαρή θέση των ομάδων, ένα λογιστικό ζήτημα, αλλά πολύ σημαντικό για τις ομάδες της Super League. Πριν κατατεθεί ο κανονισμός αδειοδότησης, λοιπόν, οι θέσεις της Λίγκας έγιναν δεκτές μετά τη συνάντηση της Πέμπτης (2/11).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ