ΕΛΛΑΔΑ

Και δεύτερος Έλληνας προπονητής στην Γκάνα

Και δεύτερος Έλληνας προπονητής στην Γκάνα
Κούκουρας

Ο Πέτρος Κούκουρας, Θεσσαλονικιός προπονητής που από το 2016 εργαζόταν σε ακαδημία στην Κίνα, στην πόλη Γκουανγκζού, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας στην Pacific Heroes της Γκάνας.

Και δεύτερος Έλληνας προπονητής ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά στη Γκάνα. Πρόκειται για τον Πέτρο Κούκουρα, κάτοχο διπλώματος UEFA A, ο οποίος από το 2016 ζει στην Γκουανγκζού της Κίνας και εργαζόταν στην ακαδημία Desn, η οποία ιδρύθηκε το 1998 και ήταν η πρώτη ιδιωτική ακαδημία της πόλης.

Περίπου δύο χρόνια μετά, κατά τα οποία υπήρξε τεχνικός διευθυντής και προπονητής της ακαδημίας, ετοιμάζεται για νέο βήμα στην καριέρα του. Μέσα στις επόμενες μέρες "πετάει" για Γκάνα, όπου θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Pacific Heroes, ομάδα δεύτερης κατηγορίας (αναμένεται να μετονομαστεί η Dunkwa United).

Το συμβόλαιο το οποίο έχει ήδη υπογράψει είναι διετούς διάρκειας και ρόλο στο deal έπαιξε Έλληνας μάνατζερ που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Αφρική. Παλαιότερα έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στο προπονητικό τιμ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Σπάρτης, στην ημιεπαγγελματική ομάδα Southall του Λονδίνου, αλλά και στην ακαδημία της Ρέντινγκ.

Υπενθυμίζεται ότι στη Γκάνα είχε δουλέψει και ο Λεωνίδας Μπίλης, ο οποίος είχε περιγράψει στο Sport24.gr τις εμπειρίες του από τη θητεία στο ποδόσφαιρο της αφρικανικής χώρας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ