ΕΛΛΑΔΑ

Η υπεύθυνη Ανάπτυξης του Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Arsenal F.C στην Ελλάδα

Η υπεύθυνη Ανάπτυξης του Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Arsenal F.C στην Ελλάδα

Οι Arsenal Soccer Schools συμπληρώνουν φέτος 10 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας και στο πλαίσιο αυτό έχουν προσκαλέσει την υπεύθυνη Ανάπτυξης του Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Arsenal F.C στην Ελλάδα, Allan Ciara.

Οι Arsenal Soccer Schools συμπληρώνουν φέτος 10 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό και στην προσπάθειά τους για συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών τόσο στις συνεργαζόμενες ακαδημίες όσο και στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο γενικότερα, σε συνεργασία με την Α.Ε. Γλυφάδας , το ATHLETIC FOOTBALL CENTER, και με την αιγίδα της ΕΠΟ, έχουν προσκαλέσει την κ. Allan Ciara το διάστημα 26 - 28 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ:

"Allan Ciara

Η υπεύθυνη Ανάπτυξης του Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Arsenal F.C. στην Ελλάδα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TRIAL CAMP

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Υπό την αιγίδα της ΕΠΟ

Οι Arsenal Soccer Schools συμπληρώνουν φέτος 10 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό και στην προσπάθειά τους για συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών τόσο στις συνεργαζόμενες ακαδημίες όσο και στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο γενικότερα, σε συνεργασία με την Α.Ε. Γλυφάδας (Ποσειδών – Οδυσσέας), το ATHLETIC FOOTBALL CENTER, και με την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχουν προσκαλέσει και θα βρίσκεται κοντά μας, το διάστημα από 26 – 28 Φεβρουαρίου 2016 η Κα Allan Ciara.

Η Allan Ciara, είναι υπεύθυνη ανάπτυξης του γυναικείου τμήματος της Arsenal F.C. και ένα εξέχον μέλος της οικογένειας της Arsenal στην οποία εργάζεται από το 2014. Η κα. Allan παράλληλα είναι και εκπαιδευτής προπονητών στην Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Με οδηγό το ειδικό πρόγραμμα ανάπτυξης και διάδοσης της UEFA, το «Women's Football Development», στο οποίο έχει ενταχθεί επισήμως εδώ και τουλάχιστον 6 μήνες, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει θέσει το γυναικείο ποδόσφαιρο, ως ένα από τα βασικά στοιχήματά της για το μέλλον. Βασικός στόχος της Ομοσπονδίας είναι να παρουσιάσει σε όλη του τη διάσταση στην ελληνική κοινωνία το γυναικείο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στα κορίτσια που πηγαίνουν σχολείο, από την ηλικία των 6 ετών και άνω.

Η Α.Ε. Γλυφάδας είναι μια ομάδα με συνεχή και πολυετή πορεία στο γυναικείο ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα στην Α΄ Εθνική κατηγορία και στελεχώνει με παίκτριες τα Εθνικά συγκροτήματα.

Το ATHLETIC FOOTBALL CENTER είναι το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο στην καρδιά της Αθήνας, λειτουργεί σε μια έκταση 20.000 μέτρων με ολοκαίνουργιο χλοοτάπητα στο γήπεδο 11χ11. Στους χώρους του αθλητικού κέντρου λειτουργεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σχολή ποδοσφαίρου Άρσεναλ.

Οι Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδα στο πλαίσιο του επιτυχημένου Advanced program που εκτελούν τα τελευταία χρόνια είχαν δύο σημαντικές επιτυχίες για τα κορίτσια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η πρώτη με την Κοσκινά Λήδα η οποία έχει πάρει αθλητική υποτροφία στο αμερικανικό κολλέγιο George Washington και η δεύτερη με την Γούλα Μαργιάννα από την σχολή της Άρσεναλ στη Λιβαδειά που πλέον αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική κατηγορία Γυναικών στις Ελπίδες Καρδίτσας και είναι βασικό μέλος της Εθνικής Κορασίδων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κατά την διάρκεια της εδώ παραμονής της η κα. Allan Ciara, την Παρασκευή 26/02, μεταξύ 19:30 και 21:30 θα παρακολουθήσει την προπόνηση της Α.Ε. Γλυφάδας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Γλυφάδας (Αλ. Παναγούλη 3 – Γλυφάδα).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP - TRIAL

Το Σαββάτο 27/02/ το πρωί στις εγκαταστάσεις του AFC στο Χαλάνδρι (Εριφύλης 9)

Θα πραγματοποιηθεί Camp – Trial υπο την καθοδήγηση της κας. Allan Ciara.

09:30 -11:00 για κορίτσια γεννηθέντα από 1998 έως και 2001

11:00 -12:30 για κορίτσια γεννημένα από 2002 έως και 2005

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορούν να συμμετάσχουν ΚΟΡΙΤΣΙΑ των παραπάνω ηλικιών.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Το Σαββάτο 27/02 το απόγευμα 17:30 – 20:30 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Γλυφάδας (Δημαρχείο Γλυφάδας, Άλσους 15, 16675 Γλυφάδα) θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα : Παρουσίαση Ολοκληρωμένου Τρόπου Ανάπτυξης και Προπονητικής Μεθοδολογίας για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο.

Ομιλητές εκτός της κ. Allan Ciara θα είναι και οι Κ. Δημοσθένης Κάβoυρας: Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής ομάδας γυναικών και ο Κ. Αντώνης Πριονάς: Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής ομάδας κορασίδων – Νεανίδων. Η ημερίδα είναι ανοικτή για να την παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι προπονητές.

Την Κυριακή 28/02 η κα Allan Ciara θα παρακολουθήσει τον αγώνα πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας γυναικών μεταξύ της Α.Ε. Γλυφάδας και του Α.Ο. Χανίων.

Πληροφορίες: Arsenal Soccer Schools: 210 9944784, [email protected]"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ