ΕΛΛΑΔΑ

Η UEFA στο Υπουργείο Αθλητισμού για την πάταξη της βίας

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SPORTEXPO MARATHON 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (MOTION TEAM)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SPORTEXPO MARATHON 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σε εξέλιξη βρίσκεται συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και αξιωματούχων της UEFA με αντικείμενο συζήτησης την πάταξη της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μία πολύ σημαντική συνάντηση βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, αξιωματούχων της UEFA, του αθλητικού εισαγγελέα αλλά και υψηλόβαθμών αξιωματικών της ΕΛΑΣ με θέμα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσίων στον τομέα της ασφαλείας στα ελληνικά γήπεδα.

Οι άνθρωποι της UEFA βρίσκονται στην Ελλάδα από τη Δευτέρα όταν και είχαν την πρώτη ανεπίσημη επαφή τους με τον κ. Βασιλειάδh, όπου και διαπιστώθηκε κοινός τόπος και βούληση για αποφασιστική δράση για την πάταξη της βίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης χαράσσεται ο οδικός χάρτης πάνω στον οποίο θα βαδίσουν οι δύο πλευρές και πέφτουν στο τραπέζι συγκεκριμένες ιδέες που θα εφαρμοστούν από το εφετινό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ