ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σίλβα Κλέιτον μάρτυρας στο πολύνεκρο τροχαίο με την Porsche

Ο Σίλβα Κλέιτον μάρτυρας στο πολύνεκρο τροχαίο με την Porsche
Κλέιτον ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Σίλβα Κλέιτον, βρέθηκε στο σημείο του πολύνεκρου τροχαίου της εθνικής οδού και περιγράφει όσα έζησε: Οι κουβέντες που αντάλλαξε με τον πατέρα της αδικοχαμένης οικογένειας και η απάντησή του για το αν έκανε κόντρες με την Porsche της οικογένειας Βακάκη.

Ο Σίλβα Κλέιτον, πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της ΑΕΛ, και νυν της κυπριακής Ομόνοιας, βρέθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο ανήμερα της Κυριακής της Αποκριάς, στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας. Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο protothema.gr και αποκάλυψε ότι πέρασε από το σημείο, σταμάτησε και προσφέρθηκε να βοηθήσει τον άτυχο πατέρα να σβήσει τη φωτιά.

Είπε αρχικά: " Πήγαινα στη Λάρισα. Πέρασα από το σημείο του τροχαίου και είδα φωτιά. Εκεί είναι ένα σημείο που έχει τουαλέτες. Ήθελα να σταματήσω να πάω στην τουαλέτα αλλά είδα φωτιά. Μόλις πλησιάζω, βλέπω να έχει φωτιά, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Αυτοκίνητο δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή.

Είδα έναν άνθρωπο να ψάχνει μέσα στις φωτιές και πλησίασα να τον ρωτήσω αν θέλει κάτι. "Θέλεις κάποια βοήθεια;" του είπα. "Να φέρω τον πυροσβεστήρα;" Και ο άνθρωπος μου είπε ακριβώς αυτό: “Τι να μου φέρεις; Είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου εκεί μέσα...”. Τι να πω; Εγώ έχω παιδί στην ίδια ηλικία με το δικό του και αμέσως το μυαλό μου πήγε εκεί... Έμεινα εκεί πέντε λεπτά και έβλεπα τι γινόταν. Μαζί ήταν και άλλα άτομα που έβλεπαν».

Η Τροχαία που έχει αναλάβει τις έρευνες και έχει δει όλο το υλικό από τις κάμερες, διαπίστωσε πως το Audi R8 του Κλέιτον κινούνταν πολλά χιλιόμετρα πιο πίσω. Ότι δεν έκανε κόντρα με τον οδηγό της Porsche.

Ο Κλέιτον ρωτήθηκε για τη δήλωση που έκανε ο πατέρας της αδικοχαμένης οικογένειας: " Αυτός ο κύριος έκανε μια άτυχη δήλωση ότι σταμάτησε ένας μελαχρινός με ένα γρήγορο αυτοκίνητο που ίσως έκανε κόντρες. Και τα έλεγε χωρίς να ξέρει τι και πώς. Το καταλαβαίνω, ο άνθρωπος ήταν μέσα στον πόνο του, σε μια δύσκολη στιγμή. Έκανε μια δήλωση χωρίς να το σκεφθεί επειδή έχω ένα γρήγορο αμάξι... Τον είδα να ψάχνει μέσα στις φωτιές και πήγα να τον βοηθήσω. Δεν είχε μείνει τίποτα” . Στο ερώτημα αν είδε την Porsche η απάντησή του ήταν η εξής : “Δεν είδα τίποτα. Με έχουν ρωτήσει 500 άτομα από εκείνη την ημέρα. Μπορεί να πέρασε και να μην την πρόσεξα”.

Πηγή: protothema.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ