ΕΛΛΑΔΑ

Η προθεσμία πέρασε, η κάθαρση ακόμα έρχεται

Η προθεσμία πέρασε, η κάθαρση ακόμα έρχεται
Κοντονής FIFA UEFA ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τα τέλη του μήνα υποστηρίζει το υφυπουργείο Αθλητισμού ότι θα γίνουν οι αλλαγές στον Κώδικα Ηθικής της ΕΠΟ. "Αισιόδοξο" χαρακτηρίζουν το πλάνο στο Πάρκο Γουδή.

Τρεις όρους είχε η συμφωνία του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τηνUEFAκαι την FIFA, για να πάρει πίσω την απόφαση για διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδα: ξένο διαιτητή στον τελικό, μαθητές στην εξέδρα και αλλαγές στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ μέχρι τις 4 Μάιου.

Οι δύο πρώτοι δεν τηρήθηκαν. Χθες Τετάρτη 4/5 πέρασε και η προθεσμία των δύο εβδομάδων για την οποία έκαναν λόγο στο υφυπουργείο Αθλητισμού αλλά ο Κώδικας Ηθικής της ΕΠΟ δεν άλλαξε (ακόμη), η κάθαρση είναι στο. στο περίμενε το ίδιο και η Επιτροπή Δεοντολογίας που δεν μπορεί να επέμβει για αδικήματα που έγιναν πριν από το καλοκαίρι του 2014.

Από το περιβάλλον του υφυπουργού Αθλητισμού οριοθετούν, πλέον, τις αλλαγές στην Επιτροπή Δεοντολογίας, μέχρι τα τέλη του μήνα, αφού προηγουμένως αυτές έχουν γίνει δεκτές από τηνUEFAκαι τηνFIFAκαι έχουν επικυρωθεί από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στην ΕΠΟ. Στη συνέχεια η Επιτροπή θα μπορεί να ασχοληθεί σε πρώτη φάση με τους εφτά παράγοντες της Ομοσπονδίας που κατηγορούνται για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Από την ΕΠΟ εκτιμούν ότι δεν πρόκειται το κλιμάκιο της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας ομοσπονδίας να έρθει στην Ελλάδα για επαφές πριν από τα τέλη του μήνα. Ακόμη, ότι εκτός από τον κώδικα ηθικής εξετάζεται το καταστατικό της ΕΠΟ και οι υπόλοιποι κανονισμοί και χαρακτηρίζουν «αισιόδοξο» το πλάνο για αλλαγές μέχρι τα τέλη του μήνα αφού το χρονικό διάστημα μέχρι τότε είναι μικρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ