ΕΛΛΑΔΑ

Η πλατεία Αριστοτέλους μετατρέπεται σε γήπεδο ποδοσφαίρου

Η πλατεία Αριστοτέλους μετατρέπεται σε γήπεδο ποδοσφαίρου
Αριστοτέλους MOTIONTEAM

Σε γήπεδο ποδοσφαίρου θα μετατραπεί το Σάββατο (14/10) από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 η Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε για το τουρνουά που έχει προγραμματιστεί να γίνει για καλό σκοπό.

Ένα τουρνουά διαφορετικά από τα άλλα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (14/10) στην Πλατεία Αριστοτέλους, η οποία θα μετατραπεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Σκοπός του να σταλεί μήνυμα κόντρα σε κάθε μορφή μορφή κοινωνικού αποκλεισμού.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν η Εθνική Αστέγων, η ΧΑΝΘ, το ACT, οι κορασίδες του ΠΑΟΚ, προσφυγόπουλα από ξενώνες φιλοξενίας της ΑΡΣΙΣ, ο Φάρος του Κόσμου, εθελοντές από το Σώμα Διασωστών και Ναυαγοσωστών Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, φίλοι του περιοδικού δρόμου "Σχεδία", αλλά και όλοι όσοι έχουν διάθεση για χαρά και παιχνίδι.

Αυτό υποστήριξε ο εκδότης του περιοδικού Χρήστος Αλεφαντής, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM": " Θα είμαστε εκεί να υποδεχτούμε όλους τους φίλους και να στείλουμε μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφή κοινωνικού αποκλεισμού. "Είναι ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά, όπου δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι".

Κάθε αγώνας θα έχει διάρκεια 14 λεπτά και θα τηρηθούν οι κανονισμοί που υπάρχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων. Οι διαστάσεις του γηπέδου είναι 22Χ16 μέτρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ