ΕΛΛΑΔΑ

Η FIFA ζητά συνάντηση με ΕΠΟ και ομάδες για την διαιτησία

Η FIFA ζητά συνάντηση με ΕΠΟ και ομάδες για την διαιτησία
FIFA

Η FIFA στην αλληλογραφία της με την ΕΠΟ ζητά να κοινοποιήσει στις ομάδες πως επιθυμεί την ερχόμενη Τρίτη (30/8) να πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Ομοσπονδία και τη Super League για το μείζον θέμα της διαιτησίας.

Το μείζον θέμα της διαιτησίας θέτει επί τάπητος στο τραπέζι η FIFA και βάζει στο... παιχνίδι τις ομάδες και τη Super League. Στην αλληλογραφία της με την ΕΠΟ, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ζητά να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και καλεί την Ελληνική Ομοσπονδία να την κοινοποιήσει προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Η διαιτησία ανήκει στην ΕΠΟ και μέχρι σήμερα όλες οι συζητήσεις γίνονταν με την ίδια. Παρ' όλα αυτά, αντιλαμβανόμενη η FIFA ότι υπάρχει μείζον ζήτημα, μιας και ο πίνακας διαιτησίας ήταν ένας από τους λόγους που ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δεν ήταν διατεθειμένες να κατέβουν να αγωνιστούν, αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλίες και να ακούσει όλες τις πλευρές.

Άλλωστε, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης καταφθάνει στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα (29/8), ώστε να συναντηθεί με τον Σταύρο Κοντονή, επομένως μια ημέρα μετά θέλει να δει και όλους τους άλλους αρμόδιους φορείς. Αυτό που εν πολλοίς ήθελε η Πολιτεία, το πετυχαίνει, δηλαδή να βάλει στην διαδικασία συζήτησης και αποφάσεων την FIFA.

Η επιστολή των τριών "μεγάλων" προς τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, έγινε αποδεκτή, ενώ θυμίζουμε πως επιστολή είχε στείλει και ο Σταύρος Κοντονής πριν μερικές ημέρες στην FIFA και ζητούσε προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ. Μένει να δούμε ποιοι θα δώσουν το παρών, αφού είτε θα υπάρξει αντιπροσωπεία των ομάδων ή θα δώσει το παρών ένας εκπρόσωπος από κάθε ομάδα της Super League, κάτι που αναμένεται να συζητηθεί στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας στις 14:30.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ