ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΠΣ Ηρακλείου για τους μισθούς στην ΕΠΟ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΠΟ EUROKINISSI SPORTS

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος επιτέθηκε στα μέλη της ΠΔΕ της ΕΠΟ, αναφέρει τα ποσά που υποστηρίζει ότι παίρνουν μηνιαίως και κάνει λόγο για κόστος-πρόκληση.

Δριμεία επίθεση στην ΠΔΕ της ΕΠΟ εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος στην ανακοίνωση που υπογράφει ο ίδιος, αναφέρει τα ποσά που σύμφωνα με τον ίδιο εισπράττουν κάθε μήνα τα μέλη της πρσωρινή διοικούσας επιτροπής. Ο Κρητικός παράγοντας κάνει λόγο για κόστος-πρόκληση "οταν η μεγαλη πλειοψηφεια του Ελληνικου λαου ζει κατω απο τα ορια της φτωχειας", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Τους τελευταίους μήνες το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει μάρτυρας μιας φαρσοκωμωδίας που παίζεται στην ΕΠΟ με πρωταγωνιστές τους διορισμένους της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Τα παρακάτω πρόσωπα, φερόμενα και ως εξομαλυντές και τους οποίους ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού κ. Κοντονής σε συνεργασία με τον επιτετραμμένο της FIFA Κύπριο Πρόεδρο κ. Κουτσοκούμνη και την στήριξη μεγάλων ΠΑΕ "φύτεψαν" για να εξομαλύνουν ταχα το ελληνικό ποδόσφαιρο και που κοστίζουν ΜΗΝΙΑΙΩΣ στην ΕΠΟ τα παρακάτω ποσά έκαστος:

Γιάννης Δρόσος (πρόεδρος) 7.500 ευρώ

Νίκος Μπάρτζης (αν. πρόεδρος) 7.000 ευρώ

Ιάκωβος Φιλιππούσης (εξωτ. σύμβουλος) 7.000 ευρώ

Αλέξης Δέδες (γραμματέας) 12.500 ευρώ

Ζήσης Βρύζας (εθνικές ομάδες) 11.000 ευρώ

Σταύρος Τριτσώνης (ΚΕΔ/ΕΠΟ) 16.000 ευρώ

Μιχάλης Κουκουλάκης (ΚΕΔ/ΕΠΟ) 11.500 ευρώ

Αυτο ειναι το κοστος ΠΡΟΚΛΗΣΗ της Π.Δ.Ε της ΕΠΟ οταν η μεγαλη πλειοψηφεια του Ελληνικου λαου ζει κατω απο τα ορια της φτωχειας και εαν ειμαστε υπερβολικοι ας μας διαψευσουν.

Αυτοί λοιπόν είναι που οδηγούν στο θάνατο τον ερασιτέχνη παράγοντα και εκατονταδες ερασιτεχνων ποδοσφαιριστων και διαλύουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, με την συνεχιζομενη άρνησή τους να γίνει ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ των χρεών προς την Ομοσπονδία.

Οι ακριβοπληρωμένοι κύριοι της ΕΠΟ κρατούν σε ομηρία εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, χωρίς να τους ενδιαφέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο..

Εμεις οι παραγοντες τι κανουμε?

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Π.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ