ΕΛΛΑΔΑ

Η Έιμπαρ χαρίζει ρουχισμό σε Σύρους πρόσφυγες στην Ελλάδα

Η Έιμπαρ χαρίζει ρουχισμό σε Σύρους πρόσφυγες στην Ελλάδα

Η Έιμπαρ ανέλαβε τη σπουδαία πρωτοβουλία να χαρίσει ρουχισμό σε Σύρους πρόσφυγες, οι οποίοι έχουν καταλύσει στην Αθήνα, "ανοίγοντάς τους ένα μικρό παράθυρο ελπίδας".

Περίπου 3.400 χιλιόμετρα χωρίζουν την Έιμπαρ από την Αθήνα. Η απόσταση, ωστόσο, φαίνεται ασήμαντη όταν υπάρχει η βούληση. Και βούληση υπάρχει από την ισπανική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στη La Liga, και η οποία αποφάσισε να συνδράμει με το δικό της τρόπο στο δράμα των Σύρων προσφύγων που έχουν καταλύσει στην Ελλάδα.

Το ίδρυμα της Έιμπαρ, Fundazoia, ανακοίνωσε ότι χαρίζει ρουχισμό σε πρόσφυγες, οι οποίοι διαμένουν στην Αθήνα. Αθλητικός εξοπλισμός αλλά και μπουφάν θα μοιραστούν στους Σύρους προκειμένου να τους προστατέψουν στις χειμερινές εβδομάδες που ακολουθούν και να τους ανακουφίσουν στο μέτρο του δυνατού από το δράμα που περνούν.

"Παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που έχουν χάσει στους γονείς. Που πρέπει να περιμένουν μέχρι να λυθούν γραφειοκρατικά προβλήματα για να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες. Ας τους δώσουμε ένα μικρό παράθυρο ελπίδας", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι η Έιμπαρ έχει λέσχη φίλων οπαδών με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ