ΕΛΛΑΔΑ

Η απάντηση του Σαραϊδάρη στον Γκιρτζίκη

Η απάντηση του Σαραϊδάρη στον Γκιρτζίκη
Σαραϊδάρης

Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης απάντησε στις κατηγορίες του Γιώργου Γκιρτζίκη φέρνοντας στο φως λεπτομέρειες από τη συνάντηση που είχαν στην Ξάνθη.

Ο πόλεμος ανακοινώσεων/επιστολών/απαντήσεων μεταξύ ΕΠΟ - Super League και διαφόρων προσώπων που εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο πρόσωπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται.

Μετά την απάντηση - καταγγελία του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη , προς τον κ. Σαραϊδάρη, ήρθε η απάντηση του δεύτερου μέσω ανοιχτής επιστολής.

Σε αυτή αποκαλύπτει λεπτομέρειες από τη μεταξύ τους συνάντηση, θέτει ερωτήματα για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος διαιτησίας και καταλήγει πως τα πάντα θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Αναλυτικά:

"Ανοικτή επιστολή του κ. Δημήτρη Σαραϊδάρη
προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γ. Γκιρτζίκη

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

«Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα το δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας μας, που με στοχοποιεί ευθέως και σαφώς.

Τόσα χρόνια δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανένα παράγοντα του ποδοσφαίρου, απ’ όπου κι αν αυτός προέρχεται, να «τοποθετεί» το όνομά μου σε οποιαδήποτε εφημερίδα ή άλλο ηλεκτρονικό Μέσο.

Ξαφνικά, γίνομαι κατά δήλωσή σας, ο έχων το σατανικό σχέδιο και ο εξυπηρετών ημεδαπά και αλλοδαπά συμφέροντα, προκειμένου να τοποθετηθεί διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ.

Δεν έχω τέτοια δύναμη κύριε Πρόεδρε και επιτρέψτε μου να πω με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό σας, ότι η αναφορά αυτή είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, που χρησιμοποιείτε για λόγους που εσείς γνωρίζετε.

Στο «δια ταύτα»:

Α) Βρέθηκα μαζί σας μια φορά στην Ξάνθη τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 στις 5 το απόγευμα. Στη συνάντησή μας αυτή, στο ξενοδοχείο-καφέ «Ξανθίππη», με ενημερώσατε ότι προσανατολίζεστε, χωρίς να είστε βέβαιος γιατί θέλατε ακόμη να το δείτε, στην επιλογή του κ. Δ. Γκρούτση για τη θέση του αρχιδιαιτητή από την πλευρά της ΕΠΟ, αλλά θα με ενημερώνατε άμεσα για την τελική επιλογή σας.

Β) Με τον κ. Δ. Γκρούτση, που από ότι φαίνεται είναι η τελική σας επιλογή, ποτέ δεν συνομίλησα πόσο μάλλον συμφώνησα για το οποιοδήποτε άτομο γιατί απλώς ποτέ δεν έγινε μια τέτοια συζήτηση ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων μεταξύ εμού και του κ. Δ. Γκρούτση για τον επιδιαιτητή.

Απλώς θα ήθελα να μου επιτρέψετε να σας απευθύνω μια αφελή ερώτηση: είναι δυνατόν δύο άνθρωποι, ο κ. Γκρούτσης και εγώ, να έχουμε συμφωνήσει για ένα άτομο, να το έχουμε «δέσει» όπως λέμε στη γλώσσα μας, και πριν το «δέσουμε» να μην έχουμε κάνει ένα τηλεφώνημα στο άτομο αυτό για να το ρωτήσουμε αν δέχεται τη θέση ή όχι προκειμένου να το γνωρίζουμε;

Άρα αυτό που αναφέρετε στον κ. Καλύβα και την τοποθέτησή του ότι δεν θα ήθελε να αναλάβει τη θέση, θα πρέπει εσείς μέσα στην ΕΠΟ να αναρωτηθείτε πως έγινε και ποιος το διαχειρίστηκε όλο αυτό το θέμα εν πλήρει άγνοια μου.

Θα ήθελα να σημειώσω ότι πριν αναλάβω τη συγκεκριμένη αυτή θέση, είχα συνάντηση με τον εκπρόσωπο των «12-14» ομάδων της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ και μεταξύ άλλων ρωτήθηκα εάν είμαι διατεθειμένος να αναλάβω την συγκεκριμένη θέση και απάντησα θετικά. Το ίδιο έγινε και με τους τρεις υπόλοιπους συναδέλφους μου και εν συνεχεία έχοντας το «έχει καλώς» από όλους εμάς είχα την τιμή να επιλεγώ ως ο πιο τυχερός.

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως μιλούσαμε και συμφωνούσαμε για ένα άτομο εγώ με τον κ. Δ. Γκρούτση χωρίς να έχουμε την συναίνεσή του για τη θέση;

Γ) Αναφορικά με το αεροπορικό εισιτήριο, που είχε εκδώσει η ΕΠΟ ούτως ώστε σήμερα στις 14.00 να βρίσκομαι στα γραφεία της, αντιλήφθηκα ότι ο λόγος ήταν για να μου ανακοινωθεί επίσημα το όνομά του κ. Δ. Γκρούτση, να συναντηθώ μαζί του και πιθανότατα να ξεκινήσουμε τη συνεργασία και την ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά το άτομο, που θα κάλυπτε και τη θέση του επιδιαιτητή-αρχιδιαιτητή.

Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτησή σας ότι θα πρέπει να επιληφθούν τα ελληνικά δικαστήρια με όλες τις αποδείξεις που έχετε ώστε να φανεί η ντροπιαστική για τη διαιτησία ενοχή μου».

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Σαραϊδάρης

Υ.Γ. Κύριε Πρόεδρε,

Αν θεωρείτε ότι η τοποθέτησή μου αυτή ως αρχιδιαιτητής επιλεγείς από την ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ προκειμένου να υπηρετήσουμε κάτι καλύτερο στη διαιτησία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ανασταλτικός παράγων της προσπάθειας αυτής, είμαι διατεθειμένος να υποβάλλω άμεσα την παραίτησή μου προκειμένου να σας διευκολύνω να πετύχετε τους στόχους που εσείς προσωπικά έχετε θέσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ