ΕΛΛΑΔΑ

Η απάντηση του Λαμπριάκου στο ποστ του Σαββίδη

Η απάντηση του Λαμπριάκου στο ποστ του Σαββίδη
Λαμπριάκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε στο χιούμορ του Σταύρου Λαμπριάκου και ο τελευταίος με νέο του ποστ τονίζει πως δεν απαντά σε Μέσα αποπροσανατολισμού.

Ο Σταύρος Λαμπριάκος ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook, έχοντας ένα ρολόι στον λαιμό του λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Άγιαξ.

Το ποστ είχε ως στόχο τον Στέφανο Αθανασιάδη με τον πρώην άσο της Ξάνθης και του Άρη, όπως τόνισε, να έχει καθαρά χιουμοριστική διάθεση και τίποτε άλλο.

Ο Γιώργος Σαββίδης από την πλευρά του απάντησε καυστικά στον Λαμπριάκο και ο τελευταίος έδωσε με τη σειρά του νέα απάντηση την Παρασκευή (5/8).

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

"Καλημέρα όλη μέρα. Αφού λοιπόν ξυπνήσαμε scared μετά το βραδινό nightmare να πάρουμε μία τελευταία ανάσα πριν βγούμε για δουλειά because είναι Friday και σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!!

Υ.Γ.1 Βάλτε λίγο χιούμορ στη ζωή σας, η ζωή είναι μικρή.

Υ.Γ.2 Δεν απαντώ όχι γιατί δεν μπορώ ή δεν θέλω αλλά γιατί έχω σαρκαστική διάθεση και δεν το επιτρέπει η ιδιοσυγκρασία μου να χρησιμοποιηθεί το χιούμορ προς τους φίλους μου μέσω των γκεμπελιστικών μεθόδων που χρησιμοποιούνται στην πόλη προπαγανδιστικό μέσο αποπροσανατολισμού (παρακαλώ όπως γίνει ακριβώς η μετάφραση. Αυτό είναι nightmare για τον μεταφραστή).

Υ.Ρ.3 Καλά γίνονται αυτά; Κι όμως γίνονται!!!"

Η απάντηση του Λαμπριάκου στο ποστ του Σαββίδη
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ