ΕΛΛΑΔΑ

Η απάντηση του Κοντονή στον Παναθηναϊκό

Η απάντηση του Κοντονή στον Παναθηναϊκό
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απάντηση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε η ΓΓΑ με αφορμή την επιθετική ανακοίνωση των "πράσινων". Μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως το "τριφύλλι" φαλκιδεύει την προσπάθεια για διαφάνεια, ισονομία και καθαρό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση και επιτέθηκε για μια ακόμη φορά στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, με αφορμή την απόρριψη της έφεσης για τον Λούκας Βιγιαφάνιες, που τον αφήνει εκτός του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με την πλευρά του υπουργείου να απαντά στους "πράσινους", αναφέροντας ενέργειες που έχουν γίνει προς την κατεύθυνση της διαφάνειας, της ισονομίας και του καθαρού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, από τη ΓΓΑ αναφέρουν πως "οι τακτικοί δικαστές επιβλήθηκαν στο ποδόσφαιρο με νομοθετική παρέμβαση της σημερινής Πολιτικής Ηγεσίας του Αθλητισμού, σε πείσμα των ποδοσφαιρικών παραγόντων, και απόντων των δήθεν... μονίμως αδικημένων, ακριβώς για να εξασφαλιστούν η διαφάνεια και η ακεραιότητα στη λήψη των αποφάσεων και την απαρέγκλιτη εφαρμογή του Νόμου.

Κάθε αμφισβήτηση του έργου και των αποφάσεών τους, ιδιαιτέρως χάρην αποφυγής προσωπικών ευθυνών και παραλείψεων, συνιστά συνειδητή φαλκίδευση και υποθήκευση της διαρκούς προσπάθειας για διαφάνεια, ισονομία και καθαρό ποδόσφαιρο".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ