ΕΛΛΑΔΑ

Η αιχμηρή απάντηση του υπουργείου στον Καραπαπά

Η αιχμηρή απάντηση του υπουργείου στον Καραπαπά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κύκλοι του υπουργείου αθλητισμού απάντησαν με αιχμηρό τρόπο στο status του Κώστα Καραπαπά στο Facebook σχετικά με φερόμενη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο Κώστας Καραπαπάς υποστήριξε ότι αν αληθεύουν οι πληροφορίες για συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη την περασμένη Πέμπτη (5/5), τότε "δικαιολογείται και ο... συντονισμός των ανακοινώσεων".

"Μου λένε ότι την Πέμπτη έγινε συνάντηση Κοντονή - Μελισσανίδη. Αν είναι αλήθεια, εκτός από όλα τα άλλα, δικαιολογείται και ο... συντονισμός των ανακοινώσεων...", έγραψε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Κύκλοι του υπουργείου απάντησαν με αιχμηρό τρόπο στον Κώστα Καραπαπά, αναφέροντας: "Όσοι διαρρέουν ή αναπαράγουν τα συνειδητά ψεύδη περί δήθεν συνάντησης Κοντονή – Μελισσανίδη την προηγούμενη Πέμπτη, κινούνται στα πλαίσια του γκεμπελισμού, της αθλιότητας, της εσκεμμένης παραπληροφόρησης και επιβεβαιώνουν τον θεμελιώδη ρόλο τους στη δημιουργία της βίας στα ελληνικά γήπεδα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ