Η 1η φάση του Regions’ Cup

Η 1η φάση του Regions’ Cup

Οι ομάδες εννέα Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων θα συμμετάσχουν στο Regions’ Cup. Διαβάστε ποιοι συμμετέχουν και πώς διεξάγεται το τουρνουά.

Οι ομάδες εννέα Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων θα συμμετάσχουν στο Regions’ Cup, για την πρώτη φάση του οποίου έγινε ο καταρτισμός δύο ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια.

Στον 1ο όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες των ΕΠΣ Δράμας, Θράκης, Κοζάνης, Μακεδονίας, Ξάνθης και στον 2ο οι ομάδες από τις ΕΠΣ Εύβοιας, Ηπείρου, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Λάρισας. Από τον 1ο όμιλο προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έπειτα από κλήρωση, η ΕΠΣ Ξάνθης και για το δικαίωμα συμμετοχής στη 2η φάση θα αγωνιστούν Μακεδονία-Κοζάνη, Δράμα-Θράκη.

Στον 2ο όμιλο θα αγωνιστούν για την πρόκριση Εύβοια-Κεφαλληνία-Ιθάκη, Ήπειρος-Λάρισα, ωστόσο μία από τις ηττημένες ομάδες θα περάσει με κλήρωση.

Στην δεύτερη φάση, οι τρεις ομάδες κάθε ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε τρεις απλούς αγώνες και οι νικητές κάθε γκρουπ θα προκριθούν στον τελικό.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24