Το Grexit είναι η ΕΠΟ και ο Αλαφούζος - Grexit - SPORT 24
GREXIT

"Το Grexit είναι η ΕΠΟ και ο Αλαφούζος"

Αλαφούζος, Κοντονής

"Το Grexit είναι η ΕΠΟ και ο Αλαφούζος"

Το υφυπουργείο Αθλητισμού απάντησε ανεπίσημα στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέροντας ότι για ενδεχόμενο Grexit ευθύνεται η διοίκηση της ΕΠΟ και ο πρόεδρος του "τριφυλλιού", Γιάννης Αλαφούζος.

Δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το υφυπουργείο Αθλητισμού. Οι "πράσινοι" χαρακτήρισαν ανίκανο τον Σταύρο Κοντονή και ακατανόητη την ενέργειά του να διακόψει τους αγώνες του Κυπέλλου.  Το υφυπουργείο απάντησε ανεπίσημα, επιρρίπτοντας ευθύνες σε ΕΠΟ και Αλαφούζο.

Ότι ενδεχόμενο Grexit θα επέλθει "λόγω των κακουργηματικών κατηγοριών της διοίκησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας", αλλά και λόγω του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος "τορπίλισε κάθε πρωτοβουλία Κοντονή να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι ιδιοκτήτες".

Όπως ανέφεραν κύκλοι του υφυπουργείου: "Το Grexit είναι οι διοικούντες την ΕΠΟ με τις κακουργηματικές κατηγορίες τους που δεν αφήνουν τις καρέκλες τους και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που τορπίλισε κάθε πρωτοβουλία Κοντονή για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι ιδιοκτήτες - επενδυτές του ποδοσφαίρου και να βρεθεί μια συναινετική λύση".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ONEMAN FOOD

ONEMAN FOOD

Το brunch του Odori είναι από άλλο πλανήτη

Ή έστω από άλλη χώρα, αφού πρεσβεύει το 'taste of Italy περισσότερο από οτιδήποτε έχεις φάει τις Κυριακές σου.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Εκτέλεση για μια κάμερα. Δράστης χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός

Εν ψυχρώ εκτέλεσε ο χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός τον γυμναστή. Οραματιζόταν "Τάγματα Ασφαλείας" στον Μελιγαλά, ενώ είχε πολιτευτεί με την Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2012

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24