Την Τρίτη το τελεσίγραφο και οι απαντήσεις των 4 - Grexit - SPORT 24
GREXIT

Την Τρίτη το "τελεσίγραφο" και οι απαντήσεις των "4"

Κοντονής, Γκιρτζίκης

Την Τρίτη το "τελεσίγραφο" και οι απαντήσεις των "4"

Η επιστολή της FIFA, η οποία θα έχει χαρακτήρα "τελεσίγραφου" προς τον Σταύρο Κοντονή για να ακυρώσει την απόφαση για ματαίωση των αγώνων του Κυπέλλου, θα σταλεί σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr στην ΕΠΟ και στο υφυπουργείο Αθλητισμού το πρωί της Τρίτης (5/4).

Το πρωί της Τρίτης (5/4) θα σταλεί από τη FIFA το τελεσίγραφο προς την ΕΠΟ και τον Σταύρο Κοντονή, στο οποίο θα ζητείται από τον υφυπουργό Αθλητισμού να πάρει πίσω την απόφασή του για ματαίωση των υπόλοιπων αγώνων του εφετινού Κυπέλλου, διότι διαφορετικά θα επέλθει Grexit.

Υπήρχε το ενδεχόμενο να σταλεί η επιστολή τη Δευτέρα (4/4), αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, αυτό θα γίνει οριστικά την Τρίτη (5/4). Την ίδια ώρα, η αίτηση ακύρωσης της ΕΠΟ κατά της απόφασης του Σταύρου Κοντονή να διακόψει το Κύπελλο Ελλάδας είναι απίθανο να εκδικαστεί το πρωί της Τρίτης (5/4), στο 4ο τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο νομικός της Ομοσπονδίας, Νίκος Αλιβιζάτος, δεν κατέστη εφικτό να εξασφαλίσει άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, που έχει κηρύξει αποχή μέχρι και τις 15 Απριλίου, οπότε το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης. Σ' αυτή την περίπτωση, ο Κοντονής "αφοπλίζεται" - τουλάχιστον προς το παρόν - από το επιχείρημα περί Σ.τ.Ε. που είχε προβάλλει και στους εκπροσώπους FIFA - UEFA, ενώ ταυτόχρονα θα πιέζεται χρονικά και από το αναμενόμενο τελεσίγραφο για Grexit. 

Ο Υφυπουργός υλοποίησε σήμερα (Δευτέρα, 4/4/) την πρόθεσή του να καλέσει σε νέο γύρο επαφών τους 4 "μεγάλους". Το είχε σκεφτεί μετά το "ναυάγιο" της 24ης Μαρτίου και το Υφυπουργείο συζήτησε σήμερα με τους εκπροσώπους του "Big - 4" (Γιάννη Βρέντζο, Αλέξη Δέδε, Χρήστο Παναγόπουλο και Μάκη Γκαγκάτση), προκειμένου να επιτύχει συνάντηση όλων, αποφεύγοντας δύο κωλύματα: την υποχρεωτική απουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη λόγω των σχετικών περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί και την... οικειοθελή απουσία του Γιάννη Αλαφούζου. 

Από όλους το Υφυπουργείο έλαβε επιφυλακτικές απαντήσεις για δύο λόγους: α) την επικείμενη αναβολή της εκδίκασης του Σ.τ.Ε. β) την αναμενόμενη επιστολή της FIFA, που θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την ατζέντα της συζήτησης. Νέος γύρος επαφών του Υφυπουργείου με τους εκπροσώπους των τεσσάρων ΠΑΕ αναμένεται αύριο (Τρίτη, 5/4), πιθανότατα μετά τη λήψη της επιστολής από τη FIFA και τη γνωστοποίηση του περιεχομένου της. Οι ΠΑΕ δεν είναι αρνητικές στο ενδεχόμενο της συνάντησης, δεδομένου ότι ουδεμία θεωρεί ότι το Grexit θα δώσει λύσεις στα προβλήματα της βίας και της ανομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έρχεται το τελεσίγραφο

Στον "αέρα" η εκδίκαση της ΕΠΟ στο ΣτΕ

"ΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ"

Το χρονικό του φιάσκου »

Αδιέξοδο στη συνάντηση, άμεσος κίνδυνος για Grexit »

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟ 1985

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟ 1985

Συνελήφθη η 'μικρή' Αφγανή του National Geographic

Συνελήφθη η Αφγανή Σαρμπάτ Γκούλα, η γυναίκα που έγινε διάσημη παγκοσμίως από το εξώφυλλο του περιοδικού National Geographic, το 1985

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Το υπερόπλο που μπορεί να εξαφανίσει τη Βρετανία, τη Γαλλία ή το Τέξας

Η Ρωσία αποκάλυψε τον υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο Satan 2 που είναι ικανός να σκορπίσει τον όλεθρο και θα χρησιμοποιείται μέχρι το 2020

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24