GREXIT

Ρίχνει "γέφυρες" η ΕΠΟ στον Κοντονή

Ρίχνει "γέφυρες" η ΕΠΟ στον Κοντονή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της ΕΠΟ και οι κ.κ. Κουτσοκούμνης και Γκιρτζίκης πάνε στον Σταύρο Κοντονή με διάθεση για σύγκλιση απόψεων και συμφωνία. Οπισθοχωρεί η ΕΠΟ με την Επιτροπή Δεοντολογίας, ξέσπασμα Γιώργου Μποροβήλου.

Το έκτακτο Δ.Σ. της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε και πλέον αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνάντηση στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, στο οποίο μεταβαίνουν ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Στην συνάντηση θα του ζητήσουν να πάρει πίσω την απόφαση για το Κύπελλο Ελλάδας, προκειμένου να απομακρυνθεί ο κίνδυνος του Grexit και από 'κει και πέρα θα του πουν να ξεκινήσει ανοιχτός διάλογος από την Δευτέρα για όλα τα "καυτά" ζητήματα του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, υπάρχει διάθεση από τη μεριά της Ομοσπονδίας να εναρμονιστεί ο κανονισμός της Επιτροπής Δεοντολογίας και οι υπόλοιποι κανονισμοί με αυτούς της FIFA και να μπορεί να κρίνει υποθέσεις πριν την σύστασή της το καλοκαίρι του 2015.

Ξέσπασμα Μποροβήλου για το Koriopolis

Ο πρόεδρος της Super League, ξέσπασε μετά το τέλος του Δ.Σ., λέγοντας: "Είμαι πέντε χρόνια ποινικός όμηρος. Δέκα φόνους να είχα κάνει, θα είχα βγει έξω. Πότε θα γίνει το πρώτο δικαστήριο, πότε το δεύτερο;".

Νωρίτερα, εντός του Δ.Σ. φέρεται να είπε "πέντε χρόνια τώρα, περιμένω τις δικαστικές υποθέσεις. Αν ήμουν παντρεμένος και είχα κάνει κάτι στη γυναίκα μου, θα με είχε χωρίσει, θα είχε βρει άλλον και θα είχε παντρευτεί", αναφερόμενος στη δίκη του Koriopolis που ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή έπειτα από πέντε χρόνια.

Photo Credits: Action Images

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ