Ρίχνει γέφυρες η ΕΠΟ στον Κοντονή - Grexit - SPORT 24
GREXIT

Ρίχνει "γέφυρες" η ΕΠΟ στον Κοντονή

Ρίχνει "γέφυρες" η ΕΠΟ στον Κοντονή

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της ΕΠΟ και οι κ.κ. Κουτσοκούμνης και Γκιρτζίκης πάνε στον Σταύρο Κοντονή με διάθεση για σύγκλιση απόψεων και συμφωνία. Οπισθοχωρεί η ΕΠΟ με την Επιτροπή Δεοντολογίας, ξέσπασμα Γιώργου Μποροβήλου.

Το έκτακτο Δ.Σ. της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε και πλέον αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνάντηση στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, στο οποίο μεταβαίνουν ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Στην συνάντηση θα του ζητήσουν να πάρει πίσω την απόφαση για το Κύπελλο Ελλάδας, προκειμένου να απομακρυνθεί ο κίνδυνος του Grexit και από 'κει και πέρα θα του πουν να ξεκινήσει ανοιχτός διάλογος από την Δευτέρα για όλα τα "καυτά" ζητήματα του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, υπάρχει διάθεση από τη μεριά της Ομοσπονδίας να εναρμονιστεί ο κανονισμός της Επιτροπής Δεοντολογίας και οι υπόλοιποι κανονισμοί με αυτούς της FIFA και να μπορεί να κρίνει υποθέσεις πριν την σύστασή της το καλοκαίρι του 2015.

Ξέσπασμα Μποροβήλου για το Koriopolis

Ο πρόεδρος της Super League, ξέσπασε μετά το τέλος του Δ.Σ., λέγοντας: "Είμαι πέντε χρόνια ποινικός όμηρος. Δέκα φόνους να είχα κάνει, θα είχα βγει έξω. Πότε θα γίνει το πρώτο δικαστήριο, πότε το δεύτερο;".

Νωρίτερα, εντός του Δ.Σ. φέρεται να είπε "πέντε χρόνια τώρα, περιμένω τις δικαστικές υποθέσεις. Αν ήμουν παντρεμένος και είχα κάνει κάτι στη γυναίκα μου, θα με είχε χωρίσει, θα είχε βρει άλλον και θα είχε παντρευτεί", αναφερόμενος στη δίκη του Koriopolis που ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή έπειτα από πέντε χρόνια.

Photo Credits: Action Images

SHARE:
ΣΙΝΕΜΑ

ΣΙΝΕΜΑ

Όλες οι νέες ταινίες στις αίθουσες: Doctor Strange και βραβευμένο Toni Erdmann

Με μια ματιά, όλες οι νέες κυκλοφορίες στα σινεμά για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

AIDS

AIDS

Αθώος ο 'Ασθενής Μηδέν' στις ΗΠΑ

Αθωώθηκε από την επιστήμη ο Γαλλοκαναδός που θεωρούνταν ο πρώτος ασθενής που μετέφερε και μετέδωσε το AIDS στις ΗΠΑ. Ποια είναι τα νέα ευρήματα της έρευνας (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24