GREXIT

Λευκαρίτης: "Να κρεμάσουμε ανάποδα τους ενόχους"

Λευκαρίτης: "Να κρεμάσουμε ανάποδα τους ενόχους"

Για το πιθανό Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο εκ των αντιπροέδρων της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης. Τι είπε για την άφιξη του Τζιάνι Ινφαντίνο και για την "εγκληματική οργάνωση".

Στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6, μίλησε ο εκ των αντιπροέδρων της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης και αναφέρθηκε στην άφιξη του Γενικού Γραμματέα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο και για την "εγκληματική οργάνωση".

Αναλυτικά μίλησε για:

- το πιθανό Grexit: "Αυτό είναι πραγματικότητα. Αυτό δεν γίνεται επειδή δεν συμπαθούν την ΕΠΟ. Φαίνεται ότι πάει να γίνει παρέμβαση στα εσωτερικά της Ομοσπονδίας και αυτό είναι αντίθετο με το καταστατικό της UEFA".

-τα δεδομένα στο συγκεκριμένο θέμα: "Να μην προδικάζουμε τίποτα. Υπάρχει μια συνεδρία. Έχουν προσκληθεί FIFA-UEFA και θα εκπροσωπηθεί από τον κύριο Ινφαντίνο. Θα συζητηθούν τα θέματα και αφού προσκλήθηκαν θα ζητηθούν φαντάζομαι και οι απόψεις της UEFA. Δεν τους κάλεσαν για να δουν αν είναι όμορφοι ή άσχημοι. Καλύτερα να περιμένουμε για να δούμε τι θα συμβεί. Είναι άσχημο να πιθανολογούμε. Πρέπει να προβληματιστούμε και να περιμένουμε το αποτέλεσμα. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι κάτι δυσάρεστο . Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ UEFA-FIFA και κυβέρνησης. Έχω πει άλλες φορές ότι δεν ξυπνάνε και δεν κοιμούνται με το τι γίνεται στην ΕΠΟ. Δεν ισχύει το ίδιο αυτήν τη φορά. Υπάρχει αρνητικό κλίμα. Κανένας δεν μπορεί να αδικήσει την ελληνική κυβέρνηση για το ότι θέλουν να αντιμετωπίσουν τα διάφορα προβλήματα. Θα τη βρουν σύμμαχο την UEFA σε ορισμένα θέματα. Η FIFA και η UEFA ζητούν τη βοήθεια κάθε χώρας για αντιμετώπιση προβλημάτων. Δεν είναι όμως να λένε το ποιοι θα είναι στην Ομοσπονδία, ποιοι θα είναι διαιτητές… Ο εκπρόσωπος της UEFA είναι η ΕΠΟ. Δεν μπορεί η UEFA να επέμβει στα εσωτερικά κάθε κράτους. Όπως και η UEFA δεν θέλει από κανέναν να επεμβαίνει στα εσωτερικά της".

-την παρουσία του Τζιάνι Ινφαντίνο Αθήνα την επόμενη εβδομάδα: "Μόνος του θα έρθει ο κύριος Ινφαντίνο, δεν θα είμαι εγώ. Είναι πολύ καλός γνώστης του θέματος. Δεν υπάρχει λόγος για να συνοδευτεί από κανέναν".

-την έρευνα για την εγκληματική οργάνωση: "Δεν έχω υπόψιν μου για την εγκληματική οργάνωση. Αν υπάρχει έρευνα και βρεθούν ένοχοι τότε ας τους κρεμάσουμε ανάποδα".

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ