Κουτσοκούμνης: Να βρεθεί λύση και να αρχίσει το Κύπελλο - Grexit - SPORT 24
GREXIT

Κουτσοκούμνης: "Να βρεθεί λύση και να αρχίσει το Κύπελλο"

Κουτσοκούμνης: "Να βρεθεί λύση και να αρχίσει το Κύπελλο"

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, στο μισάωρο που έμεινε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και προτού πάει να συναντήσει τον Σταύρο Κοντονή, είπε στα μέλη του συμβουλίου ότι πρέπει να βρεθεί λύση και να αρχίσει το Κύπελλο. Η παρανόηση για τον περσινό νόμο.

Δεν έβγαλε τη μεγάλη είδηση η παρουσία του εκπροσώπου της FIFA και προέδρου της κυπριακής Π.Ο., Κωστάκη Κουτσοκούμνη, στο έκτακτο Δ.Σ. της ΕΠΟ με θέμα συζήτησης το επικείμενο ποδοσφαιρικό Grexit.

Κατά τη μισάωρη παραμονή του στην αίθουσα που γίνεται η συνεδρίαση και προτού μεταβεί στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή (14:00), φέρεται να είπε ότι "πρέπει να βρεθεί λύση και να αρχίσει το Κύπελλο", δείχνοντας την διάθεσή του να προκύψει λύση και να μην επικρατήσει το απευκταίο σενάριο της ποδοσφαιρικής απομόνωσης.

Ο κ. Κουτσοκούμνης, δεν φέρεται να είπε κάτι εξειδικευμένο όπως για την Επιτροπή Δεοντολογίας, ούτε να πρότεινε κάτι συγκεκριμένο για την αλλαγή του καταστατικού, ώστε να μπορέσουν εκδικαστούν υποθέσεις πριν την σύστασή της. Πάει στον Σταύρο Κοντονή για να βρεθεί λύση, αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ, διότι στην FIFA δεν θέλουν το Grexit.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον περσινό νόμο, λέγοντας ότι "χαθήκαμε στη μετάφραση πέρυσι" και εννοούσε ότι στην Παγκόσμια Ομοσπονδία κατάλαβαν ότι μόνο με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ θα μπορεί να αναβάλει ο υφυπουργός το Κύπελλο Ελλάδας και όχι με δική του απόφαση.

Photo Credits: Action Images

SHARE:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

3η σεζόν ‘Black Mirror’: Είδαμε όλα τα επεισόδια

Τα νέα επεισόδια της σειράς ανθολογίας sci-fi τρόμου ντεμπουτάρουν στο Netflix κι εμείς γράφουμε για τα επεισόδια καθώς τα βλέπουμε.

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

ΑΠΟΨΗ

ΑΠΟΨΗ

Να τι θέλουν να κάνουν 'αυτοί' στα αεροδρόμιά μας

Οι “στημένες” έρευνες που βγάζουν άχρηστα τα ελληνικά αεροδρόμια και οι καλοί Πασόκοι που προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24