GREXIT

Κοντονής: "Πέμπτη η επιστολή, Παρασκευή το Κύπελλο"

Κοντονής: "Πέμπτη η επιστολή, Παρασκευή το Κύπελλο"
Κοντονής, Τσίπρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σταύρος Κοντονής υποστήριξε ότι την μέχρι Πέμπτη (14/4) θα λάβει την επιστολή της FIFA σχετικά με τις δεσμεύσεις της και ότι την Παρασκευή (15/4) θα ανακοινωθεί η επανέναρξη του Κυπέλλου.

Για χρονιά - τομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε λόγο ο Σταύρος Κοντονής μετά τη συνάντηση που είχε την Τρίτη (12/4) με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Ο υφυπουργός αθλητισμού επεσήμανε ότι θα γίνουν οι απαιτούμενες "ρυθμίσεις", καθώς και ότι οι νόμοι "δεν γίνεται όμως οι νόμοι να φτιάχνονται όπως ονειρεύονται στην ΕΠΟ".

Κατέστησε σαφές ότι την Παρασκευή (15/4) θα παρθεί η απόφαση για να αρχίσει το Κύπελλο. Η δήλωσή του έχει ως εξής: "Ενημέρωσα προσωπικά τον Πρωθυπουργό. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων. Εμείς περιμένουμε από την FIFA και την UEFA το έγγραφο το οποίο έχουμε ζητήσει. Μπορεί να το έχουμε και νωρίτερα από την Πέμπτη.

Την Παρασκευή εμείς θα πάρουμε την απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου. Ελπίζουμε με όλα αυτά που θα γίνουν ότι θα μπούμε σε μια χρονιά τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει θετικό κλίμα για να γίνουν όλες οι απαιτούμενες «ρυθμίσεις» και ότι δεν γίνεται όμως οι νόμοι να φτιάχνονται όπως ονειρεύονται στην ΕΠΟ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Grexit: Οι 11 "παίκτες"
Ρίχνει "γέφυρες" η ΕΠΟ
Τι αναφέρει ο κώδικας ηθικής και δεοντολογίας της FIFA
Ο ΠΑΟΚ θέλει και παραίτηση Γκιρτζίκη
Δέχεται αλλαγές στον κώδικα δεοντολογίας η ΕΠΟ
"Διορθώσεις σε κανονισμούς και καταστατικό"
Οι διάλογοι στο Δ.Σ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ