Κοντονής: Πέμπτη η επιστολή, Παρασκευή το Κύπελλο - Grexit - SPORT 24
GREXIT

Κοντονής: "Πέμπτη η επιστολή, Παρασκευή το Κύπελλο"

Κοντονής, Τσίπρας

Κοντονής: "Πέμπτη η επιστολή, Παρασκευή το Κύπελλο"

Ο Σταύρος Κοντονής υποστήριξε ότι την μέχρι Πέμπτη (14/4) θα λάβει την επιστολή της FIFA σχετικά με τις δεσμεύσεις της και ότι την Παρασκευή (15/4) θα ανακοινωθεί η επανέναρξη του Κυπέλλου.

Για χρονιά - τομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε λόγο ο Σταύρος Κοντονής μετά τη συνάντηση που είχε την Τρίτη (12/4) με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Ο υφυπουργός αθλητισμού επεσήμανε ότι θα γίνουν οι απαιτούμενες "ρυθμίσεις", καθώς και ότι οι νόμοι "δεν γίνεται όμως οι νόμοι να φτιάχνονται όπως ονειρεύονται στην ΕΠΟ".

Κατέστησε σαφές ότι την Παρασκευή (15/4)  θα παρθεί η απόφαση για να αρχίσει το Κύπελλο. Η δήλωσή του έχει ως εξής: "Ενημέρωσα προσωπικά τον Πρωθυπουργό. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων. Εμείς περιμένουμε από την FIFA και την UEFA το έγγραφο το οποίο έχουμε ζητήσει. Μπορεί να το έχουμε και νωρίτερα από την Πέμπτη.

Την Παρασκευή εμείς θα πάρουμε την απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου. Ελπίζουμε με όλα αυτά που θα γίνουν ότι θα μπούμε σε μια χρονιά τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει θετικό κλίμα για να γίνουν όλες οι απαιτούμενες «ρυθμίσεις» και ότι δεν γίνεται όμως οι νόμοι να φτιάχνονται όπως ονειρεύονται στην ΕΠΟ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Grexit: Οι 11 "παίκτες"
Ρίχνει "γέφυρες" η ΕΠΟ
Τι αναφέρει ο κώδικας ηθικής και δεοντολογίας της FIFA
Ο ΠΑΟΚ θέλει και παραίτηση Γκιρτζίκη
Δέχεται αλλαγές στον κώδικα δεοντολογίας η ΕΠΟ
"Διορθώσεις σε κανονισμούς και καταστατικό"
Οι διάλογοι στο Δ.Σ.
Οι διαθέσιμες ημερομηνίες για το Κύπελλο Ελλάδας  

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

SHARE:
ONEMAN FOOD

ONEMAN FOOD

Ξέρουμε τι θα φας την Κυριακή το μεσημέρι

Τα πρωινά της Κυριακής στο Κολωνάκι δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια. Τζαζ νότες και γεύσεις που αφυπνίζουν όλες τις αισθήσεις στο νέο κατάλογο brunch του αγαπημένου εστιατορίου.

ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

Οι 11 στάμπες που πραγματικά θέλουμε στις μπλούζες μας

Ο Τσε, ο Μέσι, το άγαλμα της Ελευθερίας είναι πια μπανάλ. Άλλα θέλουν οι καιροί και τα T-Shirts μας.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24