GREXIT

Κοντονής: "Ελάτε την Τρίτη"

Κοντονής: "Ελάτε την Τρίτη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε σε συνάντηση τους Γιάννη Βρέντζο, Αλέξη Δέδε, Χρήστο Παναγόπουλο και Μάκη Γκαγκάτση, ως εκπροσώπους των 4 “μεγάλων” σε συνάντηση για αύριο (5/4) στο γραφείο του. Άγνωστες προς το παρόν οι προθέσεις των ομάδων, πιθανό όμως το “ναι” από όλους.

Πέρασαν έντεκα μέρες μετά τη ματαίωση του προγραμματισμένου ραντεβού του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη (ο Παναθηναϊκός είχε δηλώσει ότι δεν επρόκειτο να πάρει μέρος σε εκείνη τη σύσκεψη). Μεσολάβησε η – άκαρπη κατά τα φαινόμενα - συνάντησή του με τους εκπροσώπους τηςUEFAκαι τηςFIFA.Και σήμερα προχώρησε σε δεύτερη πρόσκληση.

Πάλι προς τους “4”, παρά τη δεδομένη κόντρα του με τους Πράσινους. Μόνο που, αυτή τη φορά, δεν κάλεσε τα “αφεντικά”. Αλλά τους εκπροσώπους των τεσσάρων ΠΑΕ. Τον Γιάννη Βρέντζο από τον Ολυμπιακό (είχε συζητήσει μαζί του και μετά το “ναυάγιο” της προγραμματισμένης συνάντησης των “3” στις 24 Μαρτίου) , τον Αλέξη Δέδε από την ΑΕΚ, τον Χρήστο Παναγόπουλο από τον Παναθηναϊκό και τον Μάκη Γκαγκάτση από τον ΠΑΟΚ. “Ατυπη” η συνάντηση. Ουσιαστική, όμως, κατά την άποψη του Υφυπουγείου, αν ασφαλώς, πραγματοποιηθεί.

Ως τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, οριστικές απαντήσεις δεν έχει λάβει ο Υφυπουργός, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το βράδυ. Δεν αποκλείεται να δεχθούν άπαντες. Δεν αποφασίζουν, όμως, οι “προσκεκλημένοι”. Αποφασίζουν τα αφεντικά. Εντός των επόμενων ωρών, θα γνωρίζουμε αν μετά την αυριανή εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ στο Σ.τ.Ε., ο Σταύρος Κοντονής θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με τους εκπροσώπους του “Big – 4”του ελληνικού ποδοσφαίρου...


TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ