Κοντονής: Ελάτε την Τρίτη - Grexit - SPORT 24
GREXIT

Κοντονής: "Ελάτε την Τρίτη"

Κοντονής: "Ελάτε την Τρίτη"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε σε συνάντηση τους Γιάννη Βρέντζο, Αλέξη Δέδε, Χρήστο Παναγόπουλο και Μάκη Γκαγκάτση, ως εκπροσώπους των 4 “μεγάλων” σε συνάντηση για αύριο (5/4) στο γραφείο του. Άγνωστες προς το παρόν οι προθέσεις των ομάδων, πιθανό όμως το “ναι” από όλους.

Πάλι προς τους “4”, παρά τη δεδομένη κόντρα του με τους Πράσινους. Μόνο που, αυτή τη φορά, δεν κάλεσε τα “αφεντικά”. Αλλά τους εκπροσώπους των τεσσάρων ΠΑΕ. Τον Γιάννη Βρέντζο από τον Ολυμπιακό (είχε συζητήσει μαζί του και μετά το “ναυάγιο” της προγραμματισμένης συνάντησης των “3” στις 24 Μαρτίου) , τον Αλέξη Δέδε από την ΑΕΚ, τον Χρήστο Παναγόπουλο από τον Παναθηναϊκό και τον Μάκη Γκαγκάτση από τον ΠΑΟΚ. “Ατυπη” η συνάντηση. Ουσιαστική, όμως, κατά την άποψη του Υφυπουγείου, αν ασφαλώς, πραγματοποιηθεί.

Ως τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, οριστικές απαντήσεις δεν έχει λάβει ο Υφυπουργός, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το βράδυ. Δεν αποκλείεται να δεχθούν άπαντες. Δεν αποφασίζουν, όμως, οι “προσκεκλημένοι”. Αποφασίζουν τα αφεντικά. Εντός των επόμενων ωρών, θα γνωρίζουμε αν μετά την αυριανή εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ στο Σ.τ.Ε., ο Σταύρος Κοντονής θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με τους εκπροσώπους του “Big – 4” του ελληνικού ποδοσφαίρου...SHARE:
TECH IT OR LIVE IT

TECH IT OR LIVE IT

Τι κάνεις όταν δεν ανοίγει το ρημάδι το PC

Το δίδυμο IT Ζάμπρα-Ατζαράκη επιστρέφει κι επιστρατεύει όλα τα μέσα για να επισκευάσει έναν αμετανόητα χαλασμένο υπολογιστή.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάσαμε όλα τα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και καταλάβαμε αυτά!

Ένας δημοσιογράφος διάβασε τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24