GREXIT

"Δεν ξεκινάει το κύπελλο αν δεν αλλάξει η ΕΠΟ"

"Δεν ξεκινάει το κύπελλο αν δεν αλλάξει η ΕΠΟ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κυβέρνηση δεν θα απαντήσει σήμερα (5/4) στην επιστολή της FIFA, αφού τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει εκτενής επιστολή. Πάντως, τονίζεται ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει το Κύπελλο, αν δεν κάνει κινήσεις η πλευρά της ΕΠΟ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει εκτενής απαντητική επιστολή του υπουργείου Αθλητισμού στην FIFA, η οποία έστειλε σήμερα (5/4) το τελεσίγραφό της, σύμφωνα με το οποίο δίνεται διορία μέχρι τις 15 Απριλίου για να ξεκινήσει εκ νέου το Κύπελλο και να αποφευχθεί ο κίνδυνος ενός Grexit. Σε άλλη περίπτωση, αποβάλλεται η ΕΠΟ από τους κόλπους με δυσάρεστες συνέπειες στις Εθνικές ομάδες και στους συλλόγους μας.

Από το υπουργείο τονίζεται πάντως ότι από τη στιγμή που η ΕΠΟ δεν προέβη σε καμία κίνηση από αυτές που τις διαμηνύθηκαν στην τελευταία της συνάντηση με τον κ. Κοντονή στο γραφείο του παρουσία κλιμακίου των FIFA και UEFA, είναι αδύνατον να αρχίσει και πάλι το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο ματαιώθηκε με υπουργική απόφαση μετά τα επεισόδια στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Εν ολίγοις, η επανέναρξη του Κυπέλλου εξαρτάται άμεσα από την κάθαρση, όπως την εξήγγειλε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Κοντονή, όπου του εξέφρασε την στήριξή του και του είπε να μην κάνει πίσω. Εν ολίγοις, αναφέρεται πως "σε ό,τι αφορά την επανεκκίνηση του Κυπέλλου, τα πάντα εξαρτώνται από τις κινήσεις της ΕΠΟ".

Photo Credits: Action Images

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ