Δεν ξεκινάει το κύπελλο αν δεν αλλάξει η ΕΠΟ - Grexit - SPORT 24
GREXIT

"Δεν ξεκινάει το κύπελλο αν δεν αλλάξει η ΕΠΟ"

"Δεν ξεκινάει το κύπελλο αν δεν αλλάξει η ΕΠΟ"

Η Κυβέρνηση δεν θα απαντήσει σήμερα (5/4) στην επιστολή της FIFA, αφού τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει εκτενής επιστολή. Πάντως, τονίζεται ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει το Κύπελλο, αν δεν κάνει κινήσεις η πλευρά της ΕΠΟ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει εκτενής απαντητική επιστολή του υπουργείου Αθλητισμού στην FIFA, η οποία έστειλε σήμερα (5/4) το τελεσίγραφό της, σύμφωνα με το οποίο δίνεται διορία μέχρι τις 15 Απριλίου για να ξεκινήσει εκ νέου το Κύπελλο και να αποφευχθεί ο κίνδυνος ενός Grexit. Σε άλλη περίπτωση, αποβάλλεται η ΕΠΟ από τους κόλπους με δυσάρεστες συνέπειες στις Εθνικές ομάδες και στους συλλόγους μας.

Από το υπουργείο τονίζεται πάντως ότι από τη στιγμή που η ΕΠΟ δεν προέβη σε καμία κίνηση από αυτές που τις διαμηνύθηκαν στην τελευταία της συνάντηση με τον κ. Κοντονή στο γραφείο του παρουσία κλιμακίου των FIFA και UEFA, είναι αδύνατον να αρχίσει και πάλι το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο ματαιώθηκε με υπουργική απόφαση μετά τα επεισόδια στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Εν ολίγοις, η επανέναρξη του Κυπέλλου εξαρτάται άμεσα από την κάθαρση, όπως την εξήγγειλε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Κοντονή, όπου του εξέφρασε την στήριξή του και του είπε να μην κάνει πίσω. Εν ολίγοις, αναφέρεται πως "σε ό,τι αφορά την επανεκκίνηση του Κυπέλλου, τα πάντα εξαρτώνται από τις κινήσεις της ΕΠΟ".

Photo Credits: Action Images

SHARE:
GROOMING

GROOMING

Πέντε συνήθειες που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερος

Απλά, καθημερινά, αλλά κρίσιμα λάθη που κάνεις και σου προσθέτουν χρόνια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΣΟΥΡΩΤΗ

ΣΟΥΡΩΤΗ

Νεροπόλεμος Ιβαν Σαββίδη - Coca Cola για την απόκτηση της

Γιατί ο Ιβαν Σαββίδης μπήκε σφήνα στα σχέδια της Coca Cola στην εξαγορά της Σουρωτής. Ποια είναι τα σχέδια του για την ιστορική εταιρεία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αθηναϊκό γκράφιτι που έγινε παγκόσμιο viral

H μεταμόρφωση ενός εγκαταλειμμένου και σφραγισμένου σπιτιού κοντά στον Σταθμό Λαρίσης έχει γίνει θέμα θαυμασμού και συζήτησης στον κυβερνοχώρο. Δείτε το πριν και το μετά του κτηρίου

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24