Ικανοποίηση Κοντονή για την επιστολή της FIFA - Grexit - SPORT 24
GREXIT

Ικανοποίηση Κοντονή για την επιστολή της FIFA

Κοντονής

Ικανοποίηση Κοντονή για την επιστολή της FIFA

Η FIFA απέστειλε το πρωί της Πέμπτης (14/4) επιστολή στον Σταύρο Κοντονή και το περιεχόμενό της ικανοποιεί τον υφυπουργό Αθλητισμού. Απέσυρε την προσφυγή στο ΣτΕ η Ομοσπονδία, κατέθεσε αίτημα για επανέναρξη του Κυπέλλου.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία απέστειλε το πρωί της Πέμπτης (14/4) επιστολή στον Σταύρο Κοντονή και είναι στο ύφος όσων συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν την Τρίτη (12/4), γεγονός που ικανοποιεί πλήρως τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Το περιεχόμενο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι στο πλαίσιο που έθεσε και ο υφυπουργός, όπερ σημαίνει ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση ανάμεσα στην FIFA και στην Πολιτεία. Μάλιστα, εντός της ημέρας θα υπάρξει και απάντηση από τον Σταύρο Κοντονή στην επιστολή που έλαβε και η οποία κοινοποιήθηκε στην Ομοσπονδία.

Όσον αφορά το Κύπελλο, η ΕΠΟ έκανε τις δυο κινήσεις που έπρεπε. Πρώτον, απέσυρε την προσφυγή στο ΣτΕ και στην συνέχεια κατέθεσε αίτηση για επανέναρξη της διοργάνωσης από τον Σταύρο Κοντονή, άρα οδηγούμαστε προς την ολοκλήρωσή της που συνεπάγεται αποφυγή κινδύνου της ποδοσφαιρικής απομόνωσης.

Διευκρίνηση για τους τακτικούς δικαστές στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Τέλος, από το υπουργείο διευκρινίζεται ότι δεν συζητείται καν το θέμα της παρουσίας τακτικών δικαστών στην Επιτροπή Δεοντολογίας και ότι δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή αλλαγή στο νόμο 4326/2015. Αν υπήρχε η οποιαδήποτε εμπλοκή στο συγκεκριμένο ζήτημα, θα είναι λόγος να οδηγηθούμε σε Grexit, διότι για τον Σταύρο Κοντονή είναι "κόκκινη γραμμή" και δεν μπαίνει καν στο τραπέζι της συζήτησης. Τονίζεται μάλιστα ότι δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Photo Credits: Action Images

SHARE:
HOMME ALONE

HOMME ALONE

10 μέρες στη ζωή κάθε άντρα που θα τις θυμάται για πάντα

Η πρώτη μέρα στο σχολείο, το πρώτο φιλί κι άλλα σπουδαία ορόσημα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

Οι 11 στάμπες που πραγματικά θέλουμε στις μπλούζες μας

Ο Τσε, ο Μέσι, το άγαλμα της Ελευθερίας είναι πια μπανάλ. Άλλα θέλουν οι καιροί και τα T-Shirts μας.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24