GREXIT

Ικανοποίηση Κοντονή για την επιστολή της FIFA

Ικανοποίηση Κοντονή για την επιστολή της FIFA
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η FIFA απέστειλε το πρωί της Πέμπτης (14/4) επιστολή στον Σταύρο Κοντονή και το περιεχόμενό της ικανοποιεί τον υφυπουργό Αθλητισμού. Απέσυρε την προσφυγή στο ΣτΕ η Ομοσπονδία, κατέθεσε αίτημα για επανέναρξη του Κυπέλλου.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία απέστειλε το πρωί της Πέμπτης (14/4) επιστολή στον Σταύρο Κοντονή και είναι στο ύφος όσων συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν την Τρίτη (12/4), γεγονός που ικανοποιεί πλήρως τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Το περιεχόμενο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι στο πλαίσιο που έθεσε και ο υφυπουργός, όπερ σημαίνει ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση ανάμεσα στην FIFA και στην Πολιτεία. Μάλιστα, εντός της ημέρας θα υπάρξει και απάντηση από τον Σταύρο Κοντονή στην επιστολή που έλαβε και η οποία κοινοποιήθηκε στην Ομοσπονδία.

Όσον αφορά το Κύπελλο, η ΕΠΟ έκανε τις δυο κινήσεις που έπρεπε. Πρώτον, απέσυρε την προσφυγή στο ΣτΕ και στην συνέχεια κατέθεσε αίτηση για επανέναρξη της διοργάνωσης από τον Σταύρο Κοντονή, άρα οδηγούμαστε προς την ολοκλήρωσή της που συνεπάγεται αποφυγή κινδύνου της ποδοσφαιρικής απομόνωσης.

Διευκρίνηση για τους τακτικούς δικαστές στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Τέλος, από το υπουργείο διευκρινίζεται ότι δεν συζητείται καν το θέμα της παρουσίας τακτικών δικαστών στην Επιτροπή Δεοντολογίας και ότι δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή αλλαγή στο νόμο 4326/2015. Αν υπήρχε η οποιαδήποτε εμπλοκή στο συγκεκριμένο ζήτημα, θα είναι λόγος να οδηγηθούμε σε Grexit, διότι για τον Σταύρο Κοντονή είναι "κόκκινη γραμμή" και δεν μπαίνει καν στο τραπέζι της συζήτησης. Τονίζεται μάλιστα ότι δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Photo Credits: Action Images

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ