GREXIT

"Η Κυβέρνηση παίζει τον... παπά"

"Η Κυβέρνηση παίζει τον... παπά"

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν πως η Κυβέρνηση παίζει τον... παπά στην υπόθεση και ότι αν υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα, θα είναι υπεύθυνη η ίδια.

Η Νέα Δημοκρατία δεν ψήφισε επί της αρχής το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, διαφωνώντας στα άρθρα 5 και 15, ενώ από το βήμα της Βουλής ο Κώστας Κουκοδήμος ενημέρωσε το σώμα για την επιστολή της UEFA στην ΕΠΟ με τελικό αποδέκτη βέβαια τον Σταύρο Κοντονή, προειδοποιώντας πως δεν δέχεται καμία αλλαγή στο νομοσχέδιο, αλλιώς θα υπάρξουν κυρώσεις.

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, τονίζεται μεταξύ άλλων πως "η Κυβέρνηση παίζει τον... Παπά. Εδώ Παπάς, εκεί Παπάς, που είναι ο Παπάς; Από εδώ δεν διανοούμαστε ότι θα φύγουμε και θα υπάρχει πρόβλημα. Αν υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνοε για Grexit, μοναδική υπεύθυνη θα είναι η ελληνική Κυβέρνηση".

Η αξιωματική αντιπολίτευση εκφράζει τις ανησυχίες της μετά την επιστολή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ασχέτως αν η πλευρά της Πολιτείας παραμένει καθησυχαστική και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού υπήρξε επικοινωνία του κ. Περράκη με την UEFA.

Κουκοδήμος: "Στο παρά πέντε δεν υπάρχει καμία συμφωνία"

Ο Κώστας Κουκοδήμος, ως εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, είπε πως το Κόμμα του θα ψηφίσει το άρθρο 1 και όχι το 5 και το 15 και ότι θα πρέπει να αποσυρθούν οι διατάξεις που βάζουν σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από το βήμα της Βουλής και αναφερόμενος στην επιστολή της UEFA στην ΕΠΟ, ανέφερε ότι "μας οδηγεί σε Grexit από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Στο παρά πέντε και πάλι δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Για το άρθρο 1, μας δώσατε πολύ επαρκείς εξηγήσεις και τελικά θα το ψηφίσουμε. Δεν θα ψηφίσουμε όμως το άρθρο 5, καθώς οι εξελίξεις θα είναι πολύ άσχημες, ενώ ψηφίζουμε ούτε το άρθρο 15. Θα πρέπει να αποσύρετε τη συγκεκριμένη διάταξη ή τη διευκρίνιση για τις εσωτερικές υποθέσεις"

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ