GREXIT

Η ένταση, η παρανόηση και η... ατάκα στον Κοντονή

Η ένταση, η παρανόηση και η... ατάκα στον Κοντονή
INTIME SPORTS

Ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος, είχε μια ένταση με τον Σταύρο Κοντονή σχετικά με τις διατάξεις για τον αθλητικό Τύπο, ενώ του έκανε και μια... προτροπή. Διαβάστε τι συνέβη.

Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος, είχε μια αντιπαράθεση με τον Σταύρο Κοντονή για τις διατάξεις σχετικά με τα πρόστιμα στον αθλητικό Τύπο.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, όταν άκουσε ότι το νομοσχέδιο επιβάλλει πρόστιμα σε... συντάκτες, απάντησε έντονα και συμβούλεψε τον κ. Μπουκώρο να το διαβάσει, διότι δεν μπορεί να κατηγορεί την Κυβέρνηση για πράγματα που δεν υπάρχουν γραμμένα πουθενά. Παράλληλα, είπε πως έγιναν διαβουλεύσεις και συζητήσεις με τους εκπροσώπους του αθλητικού Τύπου, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία, όμως έλαβε υπόψιν του κάποιες παρατηρήσεις.

Από 'κει και πέρα, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μια... προτροπή στον Σταύρο Κοντονή να συμβουλέψει και τους άλλους υπουργούς της Κυβέρνησης, ώστε να αποφευχθεί το οικονομικό Grexit, το οποίο χαρακτήρισε πολύ πιο σημαντικό. Με αυτό εννοούσε πως στην πορεία της συζητήσεων με την UEFA και την FIFA "μαλάκωσε" και έκανε πίσω σε κάποια πράγματα, κάτι που για τον ίδιο πρέπει να κάνει η Κυβέρνηση και στην διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ